Hlavní obsah

Milování, o kterém jste snili? Zkuste to ve sprše!

Foto: thinkstock

Znáte postel jak své boty a už vás to v ní nudí? A co takhle zkusit milování ve sprše?Foto: thinkstock

Reklama

I když pravá zima ještě nepřišla a teploty jsou příznivé, po procházce přijde horká sprcha vhod. A proč ne v páru? Ve dvou se to lépe táhne! Tak se zahřejte pod proudem vody! Společně! A takhle!

Článek

Milování ve sprše je něco, co láká muže i ženy, i když s obavami. Skutečnost je taková, že milenci se potýkají s různými tělesnými výškami, s kluzkými povrchy, nepohodlím i sníženým komfortem z důvodu nedostatečné lubrikace. Tyhle obavy jsou sice oprávněné, nicméně tak málo stačí k tomu, aby dva prožili sexy sprchování, o kterém vždy snili!

Britská sexuální poradkyně, trenérka a zapálená „degustátorka“ erotických hraček s vlastními webovkami Rachel McCoy říká: „Sex ve sprše? To je skvělý způsob, jak rozbít rutinu. Ten pocit s horkou vodou tekoucí přes tělo vás stimuluje zcela odlišným způsobem a dělá věci tak vzrušující!“ Zkuste některé z jejích osvědčených a nejlepších tipů. Tohle je TOP výběr skvělých rad!

Jenom vaše show

Na pomalé svlékání a koketerii ne vždycky zbývá čas. Proto Rachel radí: „Začněte se mydlit sprchovým gelem a postarejte se o to, aby to váš muž z druhé strany místnosti viděl. Drážděte ho a hrajte si s ním,“ vysvětluje poradkyně s tím, že voda by měla stékat přes vaše ňadra a záda. Tomu žádný muž neodolá!

Foto: thinkstock

Chce umýt záda? Tak hurá! Záminka by byla...Foto: thinkstock

Účelové pozice

Co pak? Variace na psí polohu! Rachel říká: „Stačí se otočit k němu zády. Nechte ho držet vám boky a mírně se předkloňte, aby penetrace mohla být hlubší.“ Ve sprše ale můžete být i na všech čtyřech, když vám to velikost sprchové vaničky umožní.

„Požádejte muže, aby pustil proud vody na vaše celá záda a zadek. Vzruší vás oba, když se bude dívat na to, jak si užíváte,“ popisuje koučka. Pokud zatoužíte po péči výhradně pro sebe, můžete rozevřít nohy tak, aby se sprcha dostala na vaše intimní partie. „To je to nejlepší, co jde ve sprše vymyslet,“ blaženě si pochvaluje Beáta, pracovnice banky.

Podle Rachel McCoy sex ve sprše nemusí být vždy syrový a naléhavý. Jak vypadá jeho romantická verze? „Postavte se čelem k sobě, vy mu omotejte jednu nohu okolo pasu. On dosáhne na váš hrudník a zároveň se můžete snadno políbit,“ radí odbornice.

Chlípné rekvizity? Tyhle!

Praktické a sexy pomůcky hodící se do každého sprchového koutu a vany naleznete bežně v erotickém obchodě. Pro ukotvení nohy, ruky, pro oporu a eliminaci zranění. Silné přísavky na hladký povrch jsou dostupné v cenové relaci okolo čtyř stokorun. Jsou robustní, takže se nemusíte bát milovat se jako zvířata. I s trochou otroctví. Dá se k nim totiž taky přivázat.

Foto: thinkstock

Změna vztah oživí a ještě si užijete legraciFoto: thinkstock

A rekvizita ze skříně? Obyčejné bílé tričko! „Jednou si s ním přítelkyně vlezla pod sprchu. Jak bylo mokřejší a mokřejší, plnil se mi sen z mládí, když jsme s kamarády čekali, až holky před školou zmoknou, a my tak mohli vidět skoro všechno. Je to taková věčná chlapská fantazie. Zkuste to,“ radí všem truhlář Marián.

Vypráskejte se!

Mezi největší mokré zážitky patří i něco jako „mýdlový výprask". Jak na něj? „Namydlíte se navzájem, ale vynecháte privátní partie, pak se k němu otočíte zády a opřete se rukama o zeď,“ popisuje čtenářka Klára, sekretářka autosalonu. „Pak vystrčte zadek do proudu teplé vody a nechte ho, aby vám naplácal holýma rukama. Kombinace mokrého pozadí, teplé vody a zvuku mokrého plácnutí se líbí i tomu, kdo na to moc není,“ culí se.

Mažte!

A poslední, dobrá rada na závěr? „Lubrikant ve sprše je nutný. Jen se ujistěte, že používáte ten na silikonové bázi, a dejte si pozor, aby vám nevytekl ven. Pak to neuvěřitelně klouže,“ varuje sexuální poradkyně Rachel.

Jinak si ale představte tu blaženost… Už máte na večer plán?

Reklama

Související témata:

Načítám