Hlavní obsah

Milujeme se ve třech. Reakce Petry!

Foto: shutterstock.com

Předtím jsem si sexu moc neužilaFoto: shutterstock.com

Reklama

Před časem jsme uveřejnili příběh Petry, která si se svým manželem a kamarádem užívá intimní chvilky ve třech. Po bouřlivých reakcích se znovu ozvala, aby dovysvětlila a objasnila některé detaily jejího příběhu.

Článek

Nedá mi to totiž a musím reagovat na příspěvky, které se objevily v diskusi pod článkem K sexu si zveme domů kamaráda!. Jak jsem psala, premiéru sexu ve třech jsme si odbyli, když mi bylo 18. Je mi 23, máme dvě děti. Můj manžel, tehdy přítel a já jsme s dítětem spěchali víc než jiní, i když tak nějak omylem, stalo se. Bylo mi 17,5 a já v porodnici držela své miminko. Byl to krásný pocit, nádhera, nedá se to popsat, ale každá maminka ví, jaké to je!

Čas plynul, doma začala být rutina ve všech směrech, manžel do práce, já doma s miminkem, žádná změna, pořád jedno a to samé dokola. Sama v cizím městě, nikoho jsem neznala. Věčné hádky s manželem, atd... Jak to řešit? A tak mě manžel začal brát se svými kamarády na pivo jednou za měsíc, abych vypadla ze stereotypu a našla si kamarády. A tenkrát se to stalo. Netřeba znovu popisovat, ale znovu dodávám, že to bylo super!

A tady to začíná, nemohli jsme si pomoci a scházeli se tak často, jak jen to šlo, nevynechali jsme jedinou vhodnou příležitost k sexu ve třech. Nikdo nikdy nic netušil, vždy jsme se dokonale maskovali, naše strategie, jak se neprozradit, byla vypracovaná dokonaleji než kdekterý vojenský plán na vpád do cizí země.

Foto: shutterstock.com

Na milování ve třech není nic špatnéhoFoto: shutterstock.com

„Trojka" je normální!

Náš vztah s manželem se otočil o 180 stupňů. Najednou žádné hádky, nic. A jemu asi došlo, že mi nestačí sex jednou dvakrát do měsíce a stále stejným stylem, že mi nestačí sedět stále doma na zadku s dětmi a pořád jen přemýšlet o plínkách, papání, kakání, a já nevím o čem ještě. Proto jsme se rozhodli pokračovat v tom dál. A bavilo nás to, a baví stále. A tímhle vždycky začínají řeči, když se někdo vymyká normálu a někdo nechápe. Jenže, co je to normál?

Kde jsou sepsané nějaké tabulky, jak má vypadat život jednoho páru? Kde je napsané, že sex ve třech je právě to zakázané ovoce, to tabu, které se nesmí překročit. Někteří z vás nás popsali jako úchyly, některým se chtělo z nás zvracet, někdo napsal, že manžel je bez citu, když mu nevadí, že mu někdo cizí klátí jeho kost,... a mohla bych pokračovat ještě dlouho. Ale nechci. Naše společnost je pořád šíleně konzervovaná a nesnese odchylky od klasiky, ale proč? Je již pár lidí v našem okolí, kteří o nás vědí, ale mlčí, ví, že je to naše věc, náš život, tolerují to a ani omylem se na nás nedívají skrze prsty, ba naopak, dalo by se říct, že obdivují, že někdo to tabu dokáže překročit, a to nejednou.

Pro dámy a ostatní, kteří mě nechápají a odsuzují, naše počiny nedělní ranní sex ve třech, s trochou alkoholu v krvi, byl skvělý, přidali jsme anální sex pro zpestření, a už dlouho jsem si to v posteli tak neužila! Teď mě můžete ukamenovat znovu, provokace mě baví a těší mě číst vaše rozhořčené názory.

Myslíte si, že si Petra skutečně okořenila svůj život, nebo si zahrává s city a vztahem jako takovým? Řekněte svůj názor v diskusi nebo na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám