Hlavní obsah

Mindrák z malých ňader je pryč! Veronika podstoupila vysněnou operaci

Foto: Archiv

Veronika se celý život kvůli svému hrudníku trápila, plastická operace je splněný senFoto: Archiv

Reklama

Veronika (23) je mladá a krásná. Přesto ji celý život trápil obrovský mindrák – malá, téměř nevyvinutá ňadra. Nyní se ale díky plastickým chirurgům konečně cítí jako žena!

Článek

Zvětšení poprsí je pro Veroniku splněný sen. Po zákroku toužila roky, ale až nyní se přání stalo skutečností. Veronika se totiž stala jednou z několika šťastných žen, které vyhrály vysněnou operaci na klinice Medicom Clinic.

Trápení už od základky

První nespokojenost se objevila zhruba v páté třídě, kdy si Veronika všimla rozdílu mezi sebou a spolužačkami, proti nimž neměla vůbec žádná prsa. „Bohužel to neušlo ani spolužákům, kteří se mi posmívali. Pořád jsem doufala, že za pár let vyvinutější spolužačky doženu, ale nestalo se tak,“ vzpomíná Veronika.

Foto: Archiv

Příroda nebyla k mladé dívce opravdu příliš štědráFoto: Archiv

Vysněného dekoltu se nedočkala ani na střední škole, kde si kvůli plochému hrudníku vytrpěla snad ještě víc. „Spolužačky se na mě dívaly skrz prsty, kluky jsem nepřitahovala. Dokonce i můj první přítel se mi kvůli tomu posmíval a často se k němu přidávali i jeho kamarádi. Zpětně nechápu, jak jsem si to mohla nechat líbit, ale byla jsem holt zamilovaná,“ vypráví atraktivní tmavovláska.

Foto: Archiv

Lékaři Veronice vše vysvětlili a vybrali pro ni ty nejvhodnější implantátyFoto: Archiv

Terčem posměchu byla i na vysoké škole, na brigádách i v dřívějším zaměstnání, které právě kvůli tomu opustila. I nákup spodního prádla byl utrpením. „Když jsem si v obchodě vyžádala menší velikost košíčků a prodavačka mi odpověděla, že menší už se ani nevyrábí, cítila jsem se dost potupně,“ popisuje Veronika.

Foto: Archiv

Milá tmavovláska má velmi drobnou postavu, i na to museli lékaři myslet, aby nová ňadra vypadala přirozeněFoto: Archiv

Foto: Archiv

Ještě před zákrokem si Veronika vyzkoušela, jak jí asi bude její nový hrudník slušetFoto: Archiv

Chci nová ňadra

Proto Veronika již před delším časem došla k rozhodnutí, že si nechá ňadra zvětšit pomocí implantátů. „Někomu můžu na operaci prsou připadat mladá, že bych s tím měla počkat až po dětech, ale tohle se mě netýká. Před rokem mi doktoři diagnostikovali neplodnost. Když zjistíte, že nemůžete mít děti, a k tomu nemáte ani žádné prsy, nepřipadáte si absolutně jako žena a pocitu, že nemáte partnerovi co nabídnout, se zbavujete opravdu těžko,“ říká Veronika.

Foto: Archiv

V lékaře měla dívka plnou důvěru a vyplatilo se toFoto: Archiv

A tak si začala na operaci šetřit. Nakonec ale přišel takový malý zázrak. Veronika poslala do Medicom Clinic dopis se svým příběhem a byla vybrána mezi několik žen, kterým tamní plastičtí chirurgové každoročně plní sen.

Foto: Archiv

Přístup personálu si Veronika nemůže vynachválit, díky nim se nebála a nebyla ani nervozníFoto: Archiv

Vše bez problémů

A v Medicomu se o ni postarali opravdu skvěle. „Slečna Veronika má velmi drobnou postavu, až do zákroku nosila podprsenku velikosti asi 70 A. Společně jsme vybrali implantáty značky Polytech vyššího profilu, šířkou a velikostí úměrné původnímu tvaru prsů. Po dohodě jsme volili přístup z podprsní rýhy s uložením implantátů pod prsní sval,“ popsal zákrok plastický chirurg Michal Puls.

Foto: Archiv

S výsledkem je Veronika více než spokojenáFoto: Archiv

Právě řez vedený v prsní rýhou je nejbezpečnější a nejpřehlednější variantou. Navíc se pacientky nemusí ani strachovat z viditelnosti jizvy. „Podprsní rýhu má každá žena a toho se právě využívá. Jizvička bývá čtyři až pět centimetrů dlouhá, je to prostě čárka v místě, kde se třeba rýsuje kostice od podprsenky," vysvětluje Pavel Horyna, plastický chirurg z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Foto: Archiv

Tohle je muž, který mladé slečně vrátil sebevědomíFoto: Archiv

Samotná operace pak trvala asi 75 minut, vše včetně hojení proběhlo bez komplikací. „I bezprostředně po zákroku mi bylo skvěle. Varovali mě před bolestí, ale já byla tak šťastná, že jsem žádnou necítila. A víte, co jsem udělala jako první, když jsem přišla domů? Dala jsem obrovskou pusu svému příteli a vyházela do koše všechny staré podprsenky,“ směje se Veronika s tím, že nyní konečně ví, jaké je to cítit se sexy, žensky a přitažlivě.

Foto: Archiv

Implantáty nejsou nijak velké, díky tomu ale působí velmi přirozeněFoto: Archiv

Foto: Archiv

Tohle jsou ňadra, o kterých Veronika celý život snilaFoto: Archiv

Foto: Archiv

Konečně Veronika ví, jaké to je cítit se sexy a přitažlivěFoto: Archiv

Krásný výsledek, že?

Reklama

Načítám