Hlavní obsah

Miss Aerobik: Zdravá krása

Foto: ConPro

Bára Kolářová, Jakub Hanák a Lucie VáchováFoto: ConPro

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štíhlé a krásné jen díky drastickým dietám? Tak toto pro finalistky letošního ročníku Miss Aerobik 2009 rozhodně neplatí! Za jejich dokonalými křivkami jsou totiž hodiny dřiny a zábavy při sportu. Je jich třináct, do finále jich postoupí pouze deset. A čeká je skutečně náročná cesta...

Článek

Zdá se, že se soutěže krásy nejrůznějšího typu v poslední době přemnožily. Soutěž Miss Aerobik má však v České republice skutečně dlouhou tradici. I přesto se organizátoři rozhodně nebojí novinek a přinášejí do letošního ročníku i několik změn.

Dívky se účastnily konkurzů už od března letošního roku. Během semifinálových kol vybrala porota celkem třináct finalistek, které se pak sjely do Prahy, aby tento víkend absolvovaly první společné soustředění. Vylosovaly si také svá soutěžní čísla! Soustředění budou celkem tři, na konci každého bude vybrána jedna dívka, která soutěž opustí. Do televizního finále, které se uskuteční v prosinci tohoto roku, se tedy probojuje celkem deset dívek.

Foto: ConPro

Lucie Váchová na veslařském strojiFoto: ConPro

Mohli bychom říci, že jakýmsi podtitulem Miss Aerobik by mohl být slogan „Soutěž zdravé krásy". Soutěžící dívky budou muset během následujícího půl roku zvýšit svoji sportovní výkonnost (zlepšit si fyzičku a vytrvalost), vypilovat aerobik a naučit se pohybovat ve světě modelingu. Důležitá je i jejich stavba těla (poměr svalů, tuků...), kterou bude hodnotit Ing. Petr Havlíček. Tento odborník na zdravou výživu radí i našim čtenářkám v sekci Poradny - Zdraví a životní styl! Soutěžící, která během této přípravné fáze udělá největší pokrok ve všech směrech, získá titul Miss Aerobik Star.

Před finalistkami je nyní šest měsíců dřiny. Jak uspět v budoucí kariéře modelky jim během tiskové konference poradila bývalá Miss ČR Lucie Váchová: „Sedmdesát procent je už ve vás, jak vás příroda vytvořila, jak vás doma vychovali, ale určitě si nechte poradit od zkušenějších! Buďte i samy sebou. Zbylých 30 % je náročná příprava. Nezapomeňte si to hlavně užívat!"

Už jste si svoji favoritku vybrali? Ne? Na jejich profily se můžete podívat na internetových stránkách www.missaerobik.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám