Hlavní obsah

Celebrity začaly prodávat oblečení!

Foto: terezakostkova.com

Něco ze svého šatníku věnuje i Tereza KostkováFoto: terezakostkova.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obohaťte svoji garderóbu o unikátní model nebo doplněk! Přijďte si vybrat z VIP šatníku! Mnoho našich známých osobností, namátkou třeba Ivana Chýlková, Iveta Toušlová či kníže Karel Schwarzenberg, věnovalo své oděvy a pokud si zakoupíte nějaký ten kousek, pomůžete dobré věci. Pořadatelé slibují vlídné ceny a dobrou kávu!

Článek

Je libo kabelku, tričko, nebo motýlka od knížete Schwarzenberga?

Kabelky, svetry, trička a další součásti oblečení ze svého šatníku věnují například Ivana Chýlková, Tereza Kostková, Andrea Kalivodová, Zlata Adamovská, Marta Issová, Míša Dolinová, Iveta Toušlová, Naďa Urbánková. Ale ani mužská móda VIP osobností nebude chybět, zastoupí ji modely ze skříně např. Tomáše Hanáka, Aleše Cibulky, Jana Šťastného, Jakuba Železného, Jana Kalouska. A jeden ze svých vyhlášených motýlků věnuje dokonce kníže Karel Schwarzenberg!

Foto: NF Veselý senior

Přijďte i vy podpořit charitativní akciFoto: NF Veselý senior

Kdy a kde se akce koná?

Benefiční prodej se uskuteční dne 16. září v době od 16.00 – 18.00 hodin v Podnikatelském centru, Jungmannova 3, Praha 1. Zákaznice a zákazníci se mohou těšit nejen na bohatý výběr, ale i setkání s některými osobnostmi z řad VIP dárců. A také výbornou kávu od podporovatele projektu, firmy Dallmayr.

Pro koho je určena pomoc?

Charitativní projekt VIP šatník pomáhá pořádá neziskové sdružení Den integrace ve spolupráci s nadačním fondem Veselý senior a mnoha známými osobnostmi. Výtěžek akce bude věnován na podporu projektů pro seniory, opuštěné děti a menšiny.

Takže, pro jaký kousek si zajdete vy?

Reklama

Související témata:

Načítám