Hlavní obsah

Móda: Nevíte, co na sebe? Overal váš problém vyřeší raz dva!

Foto: Eva Malúšová

Overaly vás překvapí svou pohodlnostíFoto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co, k čemu, jak… S overalem můžete podobné otázky úplně vytěsnit. Pokud ho u sebe ubytujete, klidně si ráno přispěte. Oblečené totiž budete rekordně rychle! Ať už si vyberete kteroukoli módní variantu.

Článek

Overaly jsou, až na výjimky, neuvěřitelně pohodlné a doprovodí vás prakticky kamkoli. V lehké šortkové verzi můžete běhat po městě, v kalhotové zamiřte klidně i do kanceláře a nezapomeňte ani na kousky, které milují společnost a večírky.

Jako v pyžamku

V lehkém overalu budete mít pocit, jako byste ráno vůbec nevylezly z pyžama. Pokud nechcete, aby vám ono pohodlí narušily podpatky, klidně je vyměňte za jednoduché letní sandálky. Hledáte tenký svršek, který byste přehodily přes ramena? Sáhněte po slabém bomberu.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Esprit, 2599 Kč), bunda (F&F, 869 Kč), náhrdelník (Bijou Brigitte, 299 Kč), prsteny (Claire´s, 269 Kč/set), boty (Baťa, 399 Kč)Foto: Eva Malúšová

Vyšší (módní) liga

Overaly mají i druhou, výrazně elegantnější tvář. Kus, který vybrala stylistka, se nemusíte bát obléknout ani do společnosti. Ke sněhově bílé se navíc hodí široká škála doplňků a bot.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Van Graaf, 3499 Kč), sluneční brýle (Bijou Brigitte, 399 Kč), náramek (Reserved, 129 Kč), kabelka (Bijou Brigitte, 999 Kč), kožené boty (Topshop, 2499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

K bílému overalu můžete zvolit téměř jakékoli psaníčko nebo malou kabelkuFoto: archiv firem

Ve zkratce

Pokud se kamarádíte se šortkami, zaměřte se na krátké overaly. Přestože si samy se sebou vystačí, sluší jim to i v doprovodu vest. Máte v šatníku nějakou delší? Přehoďte ji přes overal.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Reserved, 399 Kč), náušnice (Lindex, 199 Kč), vesta (Van Graaf, 1899 Kč), široký náramek (Bijou Brigitte, 299 Kč), náramek spojený s prstenem (Topshop, 299 Kč), kabelka (Reserved, 699 Kč), kožené boty (Van Graaf, 4299 Kč)Foto: Eva Malúšová

Stylová verze s laclem

Nabídku klasických overalů doplníme neotřelými kalhotami s laclem. Knoflíčky najdete až na ramenou a přidat můžete jakoukoli oblíbenou halenku nebo top. Stylistka Mariya Patrovská chtěla celek odlehčit – kalhoty proto spárovala s bílými teniskami, hravou kabelkou a košilí s pusinkovým potiskem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: košile (Mohito, 699 Kč), kalhoty s laclem (F&F, 869 Kč), prsteny (Bijou Brigitte, 299 Kč/set), kabelka (Van Graaf, 5999 Kč), boty (Adidas, 1899 Kč)Foto: Eva Malúšová

Zeširoka

Pakliže se nebojíte trendu širokých nohavic, odneste si do zkušební kabinky overal v podobném stylu. Když nečinně postáváte, připomíná maxi šaty, právě v tom ale spočívá jeho tajemství. Inspirovat se můžete také barevnou kombinací tmavě modré a fuchsiové.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Marks & Spencer, 2499 Kč), náhrdelník (Mohito, 349 Kč), kabelka (Reserved, 199 Kč), kožené boty (Topshop, 2499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Nejste si jisté, po kterých botách sáhnout? Páry v tělovém odstínu jsou sázkou na jistotuFoto: archiv firem

Nosíte overaly? Napište nám!

Reklama

Načítám