Hlavní obsah

Móda podle boubelky Ashley Graham. Inspirujte se!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ashley Graham každým svým outfitem dokazuje, že se nenechává svazovat módními pravidly. Inspirujte se tím, jak dokáže sebevědomě nosit crop topy, koženkové sukně nebo široké kalhoty, i když její míry nejsou 90-60-90, ale 97-76-114.

Článek

Módní pravidla vás dokážou nasměrovat, aby vám to slušelo co nejvíc, ale jsou tu i od toho, aby se čas od času porušila. A u koho jiného se inspirovat než u nádherné modelky Ashley Graham (31), která si bezesporu zaslouží, abychom ji nazývali módní ikonou.

Sebevědomí z ní úplně srší a díky tomu umí nosit jakýkoliv model. Její umění ale tkví i v tom, že si dokáže vybrat ty správné střihy, rozparky na správných místech, zavinování, výstřih do V, a hlavně podpatky. Díky tomu upoutá pozornost na svoje přednosti, a problémovějších partií (v jejím případě větších boků a stehen) si ani nevšimnete. Vzhůru do revoluce ve vašem šatníku!

Pravidlo č. 1

Široké kalhoty vám přidají kila navíc

Vážně? Nám se naopak zdá, že její postavu široké džínové kalhoty prodloužily, odvedly pozornost od širších boků a stehen. Vyberte si přesně takové, jaké si vybrala Ashley – tedy s délkou nad kotníky. A obujte k nim lodičky nebo sandálky na podpatku.

Foto: Profimedia.cz

Rozšiřující se kalhoty odvedou pozornost od silnějších bokůFoto: Profimedia.cz

Pravidlo č. 2

Nemůžete jít celá ve zvířecím potisku

Tohle nechceme tak úplně vyvracet, protože šaty na tělo s leopardím nebo hadím potiskem vám prostě kila přidají. Když si ale dáte práci s výběrem a budete hledat takové, které mají přesně takhle řešený výstřih typu voda, rozparek a jsou až ke kotníkům, budete se v nich cítit skvěle.

Foto: Profimedia.cz

Ashley dokazuje, že zvířecích vzorů se nemusíte vůbec bát, i když máte nějaké to kilo navícFoto: Profimedia.cz

Pravidlo č. 3

Skinny džíny vynechte

Nebojte se upnutých skinny kalhot, vyberte si je v tmavším provedení a nakombinujte k nim zajímavý top, který upoutá pozornost na pas. Na kalhotách se vyhněte přílišnému zdobení vepředu. Naopak lampasy po stranách jsou vítány!

Foto: Profimedia.cz

Všimněte si skvělé kombinace upnutých kalhot a zajímavého topuFoto: Profimedia.cz

Pravidlo č. 4

Crop top je jen pro hubené

Crop top odhalí střed těla, s tím nic nenaděláte, takže buď na něj máte odvahu, nebo ne. Ashley ho nosí dost často, a to v kombinaci s kalhotami nebo sukněmi do pasu. Tady konkrétně jí siluetu zeštíhluje vlečka a kalhoty do zvonu, které opticky zúží boky a stehna. Tenhle outfit se povedl na jedničku!

Foto: Profimedia.cz

Tohle je jeden z nej outfitů, který kdy Ashley oblékla, souhlasíte?Foto: Profimedia.cz

Pravidlo č. 5

Upnuté minišaty jsou tabu

Ashley má výhodu, že má úzký pas. Proto na něj často upozorňuje těmi správnými střihy. Tyhle šaty jí krásně padnou i díky tomu, že pod nimi má stahující prádlo. Takhle se na upnuté minišaty musí! Celkovému vzhledu přidaly také tříčtvrteční rukávy. Kdyby byly na ramínka, nebylo by to to pravé.

Foto: Profimedia.cz

Minišaty na tělo? Žádný problém, Ashley umí nosit jakýkoliv kousekFoto: Profimedia.cz

Pravidlo č. 6

Kožená sukně je jen pro malá pozadí

Koženková pouzdrová sukně je problematičtější kousek graderóby, uznáváme. Pozornost na boky rozhodně přitáhne, ale díky pouzdrovému střihu dokáže pěkně vytvarovat zadek. Opět se můžete podívat, jak k ní Ashley skvěle nakombinovala zavinovací krátký top s výstřihem do V. Ashley je prostě mistryní ve zdůrazňování svých předností!

Foto: Profimedia.cz

Kožená nebo koženková sukně dokáže perfektně zvýraznit křivkyFoto: Profimedia.cz

Pravidlo č. 7

Výrazným barvám se vyhněte

Další pravidlo, které jste pravděpodobně slyšeli. Vypusťte ho z hlavy a do šatníku nechte proudit barvy. Ashley má na sobě šaty s color blockingem (trend, který spočívá ve využívání velkých barevných ploch o stejné intenzitě), které by na první pohled mohly padnout jen velmi hubené modelce, hlavně kvůli pásu na bocích. U Ashley to ale funguje a může za to hluboký véčkový výstřih, který siluetu vyvažuje.

Foto: Profimedia.cz

Nebojte se výrazných barev stejně jako AshleyFoto: Profimedia.cz

Líbí se vám styl Ashley Graham? Mrkněte také na náš fashion editorial, kde jsme vám ukázaly, jak ženy s křivkami můžou nosit puntíky a volánky!

Reklama

Související témata:

Načítám