Hlavní obsah

4 outfity s hadím potiskem v hlavní roli. Vyberte si

Foto: H&M

Foto: H&M

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Určitě jste nepřehlédly, že jsou letos zvířecí vzory hlavní trend. A který potisk se drží zcela na špičce? Je to hadí kůže. Objevuje se na šatech, sukních, overalech i doplňcích, ze kterých jsme dnes připravili čtyři outfity.

Článek

Hadí potisk se doposud vyjímal hlavně na kabelkách či lodičkách. Nyní se s ním v obchodech setkáte mnohem častěji. Nevíte si však rady, jak ho do svého šatníku zařadit a zkombinovat se zbytkem outfitu? Nevadí, přinášíme vám svěží inspirace, ve kterých dominuje vždy jeden módní kousek s hadím vzorem.

Sexy šaty

Šaty v upnutém střihu, které podtrhnou váš sex-appeal i ženskou siluetu, zaujmou na první pohled a nejednoho muže dostanou do kolen. Chápeme, že tento módní kousek není vskutku pro každého, ale najdou se jistě ženy, které jej ocení, a pak se stanou (hadími) královnami všech večírků. Pozor však na to, abyste v nich nevypadaly až příliš vyzývavě nebo lacině. Outfit proto doplňte decentním vypasovaným sáčkem, pudrovým psaníčkem i luxusními lodičkami například ve vínové barvě, která nebude působit tak tvrdě jako černá.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. sako Mango, 1299 Kč; 2. psaníčko Aldo, 690 Kč; 3. šaty Missguided (prodává About You), 1817 Kč; 4. kožené lodičky Pietro Filipi, 5990 Kč; 5. náhrdelník z růžového zlata a drahých kamenů Tous, 3188 KčFoto: Archiv firem

Sukně v midi délce

Poslední dobou je nejoblíbenější u sukní i šatů midi délka, která si rozumí s téměř jakoukoli obuví. Vypadá mladistvě v kombinaci s teniskami, elegantně s lodičkami i nízkými kozačkami a na léto k ní obujete sandálky a oblíbené mules. Navíc tenhle kousek s hadím potiskem v netradiční červené barvě skvěle doplní i kožená bunda s třásněmi, která vypadá trochu rebelsky. Kdybyste ovšem chtěly něco umírněnějšího, vyměňte bundu za jednoduché sáčko.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. kožená bunda Stradivarius, 2999 Kč; 2. kožená ledvinka i mini kabelka v jednom Answear, 1299 Kč; 3. top H&M, 349 Kč; 4. sukně F&F, 649 Kč; 5. náušnice Stradivarius, 249 Kč; 6. kožené boty Mango, 1999 KčFoto: Archiv firem

Pohodlný overal

Patříte k milovnicím overalů, které jsou skvělým univerzálním kouskem do jarního a letního šatníku? Pokud ano, vsaďte letos na nějaký výraznější model, třeba s hadím potiskem. A co nosit přes něj? Bude si rozumět s trenčkotem, koženým křivákem i delší džínovou bundou. My jsme jej doplnili navíc žlutou kabelkou a koženými designovými pantoflíčky.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. džínová bunda Mango, 1299 Kč; 2. kožená kabelka Mango, 1299 Kč; 3. overal H&M, 899 Kč; 4. kožené designérské boty Baťa, 2999 Kč; 5. náušnice Reserved, 199 KčFoto: Archiv firem

Boty v kovbojském stylu

Hadí potisk najdete samozřejmě i na doplňcích. Nemusíte se tedy oblékat hned od hlavy až k patě do hadích šatů či overalů, pokud se na to necítíte, stačí do svého outfitu přidat jen kabelku či boty. Nyní jsou trendy kotníčkové modely v kovbojském stylu, které na jaře skvěle nahradí klasické černé kozačky či lodičky.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): 1. pruhovaný svetřík Mango, 799 Kč; 2. kožená kabelka Bree, 13 990 Kč; 3. sluneční brýle Stradivarius, 299 Kč; 4. džíny Lindex, 1399 Kč; 5. vlněný trenčkot H&M, 4499 Kč; 6. kotníkové boty Answear, 1699 KčFoto: Archiv firem

Anketa

Který outfit se vám líbí nejvíce?
1. Sexy šaty
20,6 %
2. S výraznou sukní
29,4 %
3. Pohodlný overal
20,6 %
4. S kovbojskými botami
29,4 %
Celkem hlasovalo 462 čtenářů.

Dáte hadímu potisku letos šanci?

Reklama

Načítám