Hlavní obsah

Vosí pas: Tyhle střihy oblečení vám ho zajistí!

 

Reklama

Pokud v módě trochu tápete a nevíte, co by vám nejvíce slušelo a vytvarovalo ženské křivky, zastavte se a pusťte si naše nové video se stylistkou Irenou Vokrojovou. V hlavní roli je útlý pas. Které kousky oblečení vám ho nejvíce zvýrazní?

Článek

Když se zamyslíte nad ideálem krásy, pas je zdůrazňovaný, nebo naopak. Ve viktoriánské době by žena bez korzetu zužujícím horní polovinu těla do nepředstavitelně malých rozměrů nevyšla na ulici, ve dvacátých letech 20. století zase frčela chlapecká postava a pas se naopak schovával pod rovné šaty.

Ideálem krásy 21. století je poměrně velké, vysportované pozadí, a k tomu vosí pas. Typickými představitelkami jsou sestry z klanu Kardashianových nebo třeba Beyoncé  (37). Jak si pas opticky zúžit i bez hodin strávených v posilovně? Se stylistkou Irenou Vokrojovou jsme se zaměřily na nejlepší kousky oblečení, které vám přičarují siluetu přesýpacích hodin. Oversized věci tedy dnes necháváme stranou – pas, prosím! A kdyby vám módní kouzla nestačila, můžete zkusit i nejúčinnější cviky pro vosí pas.

Za půjčení oblečení, bot a šperků děkujeme značkám Mango, Lindex, Tezyo, Benetton, Sisley by Benetton a Marks & Spencer.

Hledáte další módní tipy? Koukněte na: Zásady pro nošení širokých kalhot.

Reklama

Související témata:

Načítám