Hlavní obsah

Móda podle Meghan. Mexičanka kopíruje vévodkyni

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vévodkyně Meghan (37) je považována za mimořádně vlivnou módní ikonu. Miliony žen po celém světě ji vnímají jako inspiraci. Ale Mexičanka Linda Martinez (31) je jí tak nadšená, že ji doslova kopíruje. Daří se jí to?

Článek

Linda byla fanouškem Meghan Markle dávno předtím, než se herečka stala součástí britské královské rodiny. Znala ji ze seriálu „Kravaťáci“, kde Meghan hrála Rachel Zane. „Obdivovala jsem ji jako herečku, ale poté, co jsem získala informace o její rodině a o její charitativní práci, zamilovala jsem si ji jako člověka,“ vzpomíná Linda Martinez.

Chce být jako Meghan

Vévodkyně je prý pro ni už dlouhé roky inspirací. „To, jak na sobě pracuje, jak se snaží pomáhat druhým, kam až se dostala, to mě okouzluje. Ráda bych byla jako ona,“ přiznává Linda Martinez. Když zjistila, že Meghan chodí s princem Harrym (34) a že se stane jeho ženou, byla nadšená. „Vždycky jsem měla královskou rodinu ráda,“ dodává Linda Martinez.

Meghan Lindu neuchvacuje ale jen svou osobností, ale také stylem a citem pro módu. „Předtím jsem neměla žádný vlastní vyhraněný styl, ale pak jsem zjistila, že stejně jako Meghan se cítím dobře v jemných přírodních barvách, líbí se mi formální a elegantní oblečení a sofistikované kombinace,“ říká Linda Martinez.

I proto se prý rozhodla svůj styl oblékání co nejvíc připodobnit tomu Meghaninu. V běžných obchodech za snesitelné peníze se tak snaží sehnat kousky co nejpodobnější luxusním a drahým šatům, které vévodkyně nosí. „Když mi to finance dovolí, čas od času si dopřeju i nějaký originální kousek,“ přiznává Linda Martinez.

Tohle jsou její nejoblíbenější modely. Co myslíte, daří se jí Meghan dobře kopírovat?

Foto: Profimedia.cz

Volný kabát v přírodní barvě, zelenou pouzdrovou sukni a světlý vršek Meghan Markle (vlevo) oblékla v březnu 2018, když s princem Harrym navštívila Belfast. Linda (vpravo) se ho pokusila co nejvěrněji napodobitFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Na kabáty si celá královská rodina potrpí a Meghan (vlevo) samozřejmě není výjimka. A právě po tomhle kousku, který na sobě měla vévodkyně při návštěvě Birminghamu na začátku března 2018, Linda (vpravo) hodně toužila. A zadařilo seFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Takhle to Meghan (vlevo) slušelo v roce 2017 na vánoční mši v Sandringhamu. Všimněte si především její kabelky – Lindě (vpravo) se podařilo sehnat v podstatě identický kousekFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Loni v dubnu vyrazila Meghan (vlevo) na návštěvu Australského domu v Londýně v zelených květovaných šatech a formálním černém sáčku. I tenhle outfit se Lindě (vpravo) hodně líbil, tak si pořídila podobnýFoto: Profimedia.cz

Tak co myslíte, sluší Lindě Meghanin styl?

Reklama

Načítám