Hlavní obsah

Tradice, nebo trendy? 10 nej outfitů vévodkyně Meghan

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2018 patřil Meghan Markle – alespoň ve světě celebrit a královských rodin. V květnu se před zraky 47 milionů lidí z celého světa vdala za prince Harryho (34) a stala se z ní vévodkyně ze Sussexu. Dnes se zaměříme na její šatník. Kdy jí to nejvíc slušelo?

Článek

Je vám vévodkyně Meghan (37) sympatická a líbí se vám její styl? Nám ano. Naše uznání má americká exherečka za to, jak kombinuje tradici s trendy. Nenechává se královským protokolem svazovat tak, jak by se od nové vévodkyně očekávalo, a kvůli tomu je trnem v oku části veřejnosti. Nicméně za loňský rok si od magazínu People vysloužila ocenění jako nejlépe oblékaná žena světa. Pusťte se proto s námi do rekapitulace outfitů, v nichž to vévodkyni ze Sussexu slušelo nejvíce. Ukážeme vám devět nej modelů za minulý rok plus jeden letošní.

Březen 2018

Sukní se nemusíte bát ani v zimě – inspirujte se u vévodkyně Meghan. Kabát by sice měl být delší než sukně, ale dnes okolo sebe uvidíte spoustu variací na tohle téma – a když bude sukně trochu vykukovat, vypadá to také hezky. Průšvih by bylo vzít si kabátek, který končí těsně pod boky, a k tomu midisukni.

Taky můžete vidět, že Meghan sladila barvu bot a kabelek, což se ještě donedávna považovala za módní přestupek. Nyní je to zase in, stejně jako třeba ponožky v sandálech. A pokud se chcete módní ikonou skutečně inspirovat, dejte si úkol na tuto zimu: pořídit si světlý lehký svetřík, jako má Meghan. Je univerzální a nádherně rozzáří obličej.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan a princ Harry na návštěvě Belfastu v březnu 2018Foto: Profimedia.cz

Duben 2018

Proužky nikdy nevypadaly lépe než na těchto šatech a na Meghan. Možná je to tím, že v nich na první pohled vidíte inspiraci trenčkotem. Šaty měly úzká ramínka a holá záda, vévodkyně je proto doplnila černým sakem. Boty jsou také úchvatné, tenhle typ podpatků dodá šmrnc jakémukoliv outfitu, ale pro nohy je to vražda.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan a princ Harry v Londýně v dubnu 2018Foto: Profimedia.cz

Červen 2018 poprvé

Díky Meghanině svatebním šatům se zpopularizoval lodičkový výstřih, který neukazuje dekolt, ale dává vyniknout ramenům. V těchto šatech Givenchy na ně vévodkyně opět upoutala pozornost – ovšem tím, že je zahalila. Výsledkem je extra zužující efekt, který podtrhuje ještě pásek. Dokonalost sama!

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan na návštěvě Chesteru v červnu 2018. Byla to první akce, kde byla sama s královnou Alžbětou II.Foto: Profimedia.cz

Červen 2018 podruhé

Šaty v boho stylu od Oscara de la Renty oblékla Meghan na svatbu Celie Rose McCorquodale (30), sestřenice princů Harryho a Williama. Vzor, barva, střih – všechno je úchvatné.

Foto: Profimedia.cz

Novomanželé na svatbě Harryho sestřenice v červnu 2018Foto: Profimedia.cz

Červenec 2018

Kombinace pruhované košile značky Ralph Lauren a bílých palazzo kalhot je sázka na jistotu. Stylový klobouk je pak třešničkou na dortu. Pro nás asi top z těchto deseti outfitů. Přečtěte si proto článek, jak nosit široké kalhoty v zimě!

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan na Wimbledonu v červenci 2018Foto: Profimedia.cz

Srpen 2018

Tento outfit jsme nemohli vynechat. Porušuje královský protokol tím, že délka sukně sahá až příliš nad kolena. Ale když si odmyslíte důraz na etiketu, jsou to jedny z nejlepších šatů, co jsme na Meghan viděli. Na svědomí je má návrhář Paul Andrew (40).

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan a princ Harry na charitativní akci v srpnu 2018Foto: Profimedia.cz

Říjen 2018 poprvé

Přestože Meghan nosí nejčastěji tlumenější, zemité barvy, v blankytně modré doslova září. Šaty košilového střihu byly loni v létě na vrcholu žebříčku trendů a rozhodně v nich neuděláte ostudu ani letos. Zkuste také nějakou výraznou barvu jako vévodkyně na návštěvě království Tonga.

Foto: Profimedia.cz

Meghan na oficiální návštěvě království Tonga v říjnu 2018Foto: Profimedia.cz

Říjen 2018 podruhé

Jak se vám líbí monochromatický outfit podle Meghan? Když se budete držet jedné barvy, klíčem k úspěchu je zkombinovat různé materiály – lehká halenka a kožená sukně tvoří super dvojku. Zelené boty by byly už trochu moc – lodičky v nude barvě jsou ty pravé.

Foto: Profimedia.cz

Meghan a Harry v Sussexu v říjnu 2018. O několik dní později oznámili, že čekají dítěFoto: Profimedia.cz

Říjen 2018 potřetí

Šaty z dílny značky Oscar de la Renta oblékla vévodkyně na slavnostní předávání cen v australském Sydney. Kombinace tylu, široké sukně a výšivek z nich dělá dokonalou princeznovskou róbu.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan na vyhlašování cen Australské geografické společnosti v říjnu 2018Foto: Profimedia.cz

Leden 2019

Na tomto outfitu jsou nejzajímavější boty. Lodičky na úzkém kilometrovém podpatku mají prostřední část z průhledného materiálu, zbytek zdobí zvířecí vzor. Jak je vidět, Meghan současné trendy baví. K tomu klasika v podání kabátu od Oscara de la Renty ve velbloudí barvě, jednoduché černé šaty těhotenské značky Hatch a malá černá kabelka se zlatými ozdobami. Lodičky jsou nádherné, ale my, normální smrtelnice, v nich běhat po městě nedokážeme, takže bílé tenisky by byly k tomuto outfitu také skvělá volba!

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan jako host charitativní organizace Smart Works v lednu 2019Foto: Profimedia.cz

Líbí se vám styl vévodkyně Meghan? Jaký outfit by zvítězil u vás?

Načítám