Hlavní obsah

Festivalová móda z ulice: Komu se to ve Varech nepovedlo a kdo zazářil?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovarský filmový festival je v plném proudu, přijeli lovci hvězd, večírkové královny a králové, ale i opravdoví milovníci stříbrného plátna. Co se letos mezi festivalovými hosty nosí? A co by rozhodně nosit nemělo?

Článek

S výjimkou party pro zvané po vás v Karlových Varech nikdo nebude chtít, abyste se oblékli do velké večerní. Přece jenom, mělo by jít v první řadě o filmy, a abyste jich mohli stihnout více, potřebujete pohodlnější oblečení a obutí. Ovšem na druhou stranu se pořád jedná o akci kulturní, proto by výsledný outfit neměl připomínat výlet na Sněžku. A co by mělo být úplné módní tabu?

Do karlovarských ulic vyrazila Eliška Hudcová z pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz. Předvede vám ty nejlepší i nejhorší kousky, které zvolily festivalové návštěvnice.

Jste také filmovými fanoušky a zajímá vás dění v Karlových Varech? Sledujte speciálního festivalového průvodce KVIFF Guide s každodenními vstupy, kterěho pro vás připravil Janek Rubeš z internetové televize Stream.cz. Spoustu zajímavostí a informací vám přinesou Seznam Zprávy se svým zpravodajstvím přímo z místa.

Načítám