Hlavní obsah

Rudé pohledy: Červené líčení se vrací na scénu a je zatraceně sexy

Červené líčení

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festivalová sezona klepe na dveře, a tak máte skvělou příležitost se alespoň na jeden večer proměnit v sexy vampa. Na klasické kouřové stíny zapomeňte, letošní letní party make-up se nese ve znamení svůdné rudé.

Článek

Běžné denní líčení odložte zpět do kosmetické taštičky, tento make-up tutorial (nebo-li návod na líčení) vám předvede, jak se na jeden letní večer upravit trochu jinak, než jste zvyklá. Nebojte se, žádné dramatické proměny si pro vás nechystáme. Jen vám ještě předtím, než kliknete na video, prozradíme, že v hlavní roli se objeví červená barva. Ukážeme vám, jak jí to sluší nikoliv klasicky na rtech, ale tentokrát trochu netradičně – na očích. Rudá je totiž barva letošního léta, takže se takové extra červené líčení bude báječně vyjímat jak na hudebních festivalech, tak třeba na filmových večírcích ve Varech (zajímáte-li se o karlovarské dění, určitě se podívejte na speciálního festivalového průvodce internetové televize Stream.cz KVIFF Guide nebo na zpravodajství přímo z místa na Seznam Zprávy). Necháme to na vás.

Tyto kosmetické vychytávky vám ušetří peníze i čas!  Vyzkoušejte je také! Nebo otestujte oblíbence všech vizážistů a celebrit: Rozjasňovače!

Reklama

Související témata:

Načítám