Hlavní obsah

Moderní Česko: Žárlivé scény na přechodu pro chodce!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žárlivost! Vlastnost, která tady byla, je a bude. Téma před několika dny rozebíraly s posluchači moderátorky Dámského klubu rádia Frekvence 1. A co se dozvěděly?

Článek

Možná vás to překvapí, ale žárlivé scény se odehrávají už i na přechodech pro chodce. To, jestli více žárlí ženy, nebo muži, jednoznačně z vysílání nevyplynulo.

O žárlivosti by se daly vysílat hodiny. Sto dvacet minut vyhraněných pro Dámský klub ale bohatě stačilo. „Žárlivost je mrcha zelená, nenechte si ji přerůst přes hlavu," poradila posluchačům moderátorka Linda Finková, která sama v posledních měsících řešila manželskou krizi. Nakonec si, stejně jako její muž Richard Genzer, našla jiného partnera. „Já vůbec nežárlím, svému Dušíkovi bezmezně věřím," svěřila se další průvodkyně dopoledním magazínem rádia Frekvence 1 Vlaďka Pirichová. Třetí moderátorka Aneta Christovová se nikdy netajila tím, že na svého přítele Prince dokáže žárlit, a tak se raději jakýchkoli komentářů zdržela.

„Žárlivost je potřeba, ať ten druhý ví, že o něj stojíme! Ale jen do určité míry, nic se nemá přehánět. Všeho moc škodí," souhlasily s posluchačkou Jitkou moderátorky Dámského klubu. „Odešla jsem z práce, protože na mě žárlil manžel. Jsem v nové práci, a žárlí na mě šéfova manželka. S manželem jsem se rozvedla, ale mít na krku takovou krávu, tak to je jen pro otrlé. Nedám se! Budu bojovat," svěřila se pro změnu s drsným příběhem posluchačka Jitka.

A jaké další názory v Dámském klubu zazněly?

Petr: „Dobrý den, moje ex dělala dusno, i když jsem zastavil na přechodu. Naštěstí už dusí někoho jiného."

Matti: „Znám dva páry, z nichž nikdo nežárlil. Chodili spolu na večeře, jezdili spolu na dovolené... Až si chlapi prohodili manželky. A ničemu to neublížilo. Kamarádí se dál. A neméně intenzivně."

Anonym: „Ta moje žárlí na každou, na kterou promluvím. Myslí si, že mě chtějí všechny... Už mě to štve!"

Jana: „Zdá se mi, že ženy v Česku mají kvůli mužům nízké sebevědomí a muži si moc dovolují. Chtěl by to, dámy, je trochu srovnat!"

Anonym:„Mám pěkně žárlivého manžela. Žárlí na mou práci kadeřnice, na mou kamarádku a o mojí mámě nemluvě. Po 31 letech na to kašlu. Ale že mu nemohu říkat pravdu, mě děsně štve! Protože kdykoli mu ji řeknu, hádá se a vždy to otočí proti mně. Skoro spolu nekomunikujeme."

Tomino: „Když si oba důvěřujeme, tak není proč žárlit. Ať se jdeme bavit spolu nebo každý sám, tak nakonec skončíme doma v pelíšku. A to je pak rodeo!"

Dámský klub rádia Frekvence 1 můžete poslouchat každé všední dopoledne mezi 10. a 12. hodinou.

Reklama

Související témata:

Načítám