Hlavní obsah

Módní nálož! Jak nevypadat v saténu jako v pyžamu a v metalickém outfitu vyzývavě?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co mají společného semiš, koženka, síťovina, satén či krajka? Jsou to výrazné oděvní materiály, které mohou být slušivé – pokud se ovšem umějí nosit. A když ne, vznikne solidní módní trapas. Pojďte se podívat, jak jsou na tom české ženy!

Článek

Eliška Hudcová se v předchozích dílech pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz zabývala různými kousky outfitu a rozličnými střihy i vzory a dnes přišly na řadu materiály – a to hned ty netradiční. Jsou výrazné, specifické a něčím výjimečné – patří k nim třeba semiš, leštěná kůže, koženka, satén, krajka, latex, průsvitné a metalické látky…

Jsou nepřehlédnutelné a ihned upoutají oči kolemjdoucích, proto je mnohem jednodušší dopustit se nějaké módní nepřístojnosti. Nechcete vypadat v saténu jako v pyžamu a v metalickém outfitu příliš vyzývavě? Pak se vydejte s Eliškou a kamerou do pražských ulic. Dozvíte se, co všechno vám nemá z modelů z netradičních materiálů vykukovat a co s čím určitě nikdy kombinovat, abyste nevypadala lacině či přeplácaně.

Umíte nosit latexovou sukni s grácií, nebo se na to necítíte?

Reklama

Načítám