Hlavní obsah

Muže mi krade jeho bývalka

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Naše štěstí pokazila jeho bývalá láskaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Taky bych se chtěla podělit o svůj smutný příběh, asi doufám že mi někdo poradí a ukáže, jak z toho ven. Jsem vdaná skoro 20 let, máme dvě zdravé děti a kupu starostí. Brali jsme se z čisté a krásné lásky, kterou jsme až doposud udržovali.

Článek

Máme dům, který si pomalu opravujeme, tak nějak více méně sami, taky jsme se dost zadlužili právě kvůli domu, ale naše hnízdečko lásky za to stojí, tedy to jsem si myslela. Mému muži nedávno začaly zdravotní komplikace, je z toho hodně podrážděný a já jsem cítila, jak se mi vzdaluje. Snažila jsem se být pro něj oporou, jak jen to je možné, jenomže mi nedávno řekl jen tak, že se schází se svou bývalou láskou, kterou měl ještě přede mnou, že to nedokáže vysvětlit, ale nemůže si pomoci. Neví, jestli nás opustí, ale jí se nechce vzdát, musím to prý chápat, jsme dospělí civilizovaní lidé.

Já to nechápu, jsem na dně, nevím, co mám dělat, tak moc ho miluji a chtěla bych to vrátit, ale nevím jak. Ta jeho láska má taky závazky a nevím, co očekává, snad že nás táta opustí, ale myslím, že je to z její strany flirt a manžel je poblouzněný. Neustále si píší SMS, mě to moc bolí a strašně trpím, on to dětem říct ještě nechce, neví, co bude dál. Jsem na tu bolest sama a nevím, jak dál. Píšu vám to proto, aby si milenky ženatých mužů uvědomily, že kvůli jejich rozmaru a chvilkovému pocitu štěsí ničí životy jiným.

Na vině je pouze ona

Není to tak dlouho, co jsme si vyznávali lásku, chodili ruku v ruce na procházky, milovali se, nevěřím, že se mi něco takového stalo a nemůžu se s tím vyrovnat. Strašně bych chtěla slyšet, že je to zlý a krutý sen a že to pomine. Mého muže pořád miluji a dokázala bych mu odpustit, ale musí chtít také on. Ji nenávidím a viním jen ji, možná nespravedlivě, ale musí vědět, co dělá a kolika lidem ubližuje. Nejvíc se bojím o děti, vyrůstaly v lásce, a kdyby se měly dozvědět, co se děje, určitě by je to ranilo a ztratily by milovaného tátu.

Reklama

Související témata:

Načítám