Hlavní obsah

Muži a jejich rozkrok. Jak tvrdé zacházení snese?

Foto: Thinkstock

Muži snesou víc, než si myslíte, i než si možná myslí oni samiFoto: Thinkstock

Reklama

Mužský rozkrok je citlivý tak, jak se mu to hodí. Nakopnete-li ho nohou, jeho majitel se sesune k zemi. Ale když na něj vyrukujete tvrdě se sexuálním podtextem, je to jiná. Co všechno vydrží?

Článek

V mnohých sexuálních příručkách je často uvedeno, že manipulace s penisem a šourkem by měla být jemná a připomínat spíš klidnou a precizní hodinářskou práci. Je opravdu potřeba taková notná dávka jemnosti, aby se ten opeřenec – zejména v puse s vyceněnými zuby – „nevyděsil“?

Mýtus o jednání v rukavičkách

„Mužský pohlavní úd přežije bez úhony i velmi tvrdé zacházení – s výjimkou případů, kdy je ztopořený a někdo se ho snaží uprostřed zlomit, případně za něj náhle škubne jako s pákou na hracím automatu,“ popisuje Paul Joannides, odborník na výchovu americké mládeže, ve své knize Sex je umět, chtít a vědět.

Zároveň dodává, že muži by často ocenili, kdyby partnerky vložily do manipulace s jejich pohlavním orgánem více síly a intenzity. Stačí jen přidat na důrazu a nevyhýbat se intenzivnějšímu poškádlení všeho, co muž ve svém poklopci nabízí.

Foto: Thinkstock

Co nebolí v sexu, to by za jiných okolností mohlo pány srazit k zemiFoto: Thinkstock

Test citlivosti napoví

„I varlata jsou mnohem odolnější, než by se na první pohled zdálo, a není třeba se obávat, že by při běžné manipulaci nějak utrpěla,“ dál uvádí Paul Joannides s upozorněním, že míra „snesitelnosti“ se liší, neboť co milenec, to jiný vkus.

„Někdy stačí cvrknout do varlat prstem a můžete jejich majitele seškrabovat ze stropu. Jen nebesa vědí proč.“ Je třeba jít cestou zvanou pokus – omyl a při nejbližší příležitosti, o trochu víc než obyčejně, stisknout, zmáčknout nebo dráždit… Co on na to? Pokud nezazní „au“, tak se mu to líbí, čili patří mezi ty ostřejší hochy. Nebo dokonce nejostřejší?

Bolest. Kdy k milování (ne)patří?

Obecně platí, že mužský rozkrok není z cukru, co se sexu týče. Za všechny jmenujme třeba zvláštní libůstky typu masochismu. Jeho vyznavači „se s tím taky nepářou“ a vyžadují pokárání – i svého penisu. Zase do jisté míry.

Podle sexuologa Petra Weisse masochista chce být bit do určitého bodu. Bolest musí být nepříjemná, ale nikoli nesnesitelná, nicméně ukazuje to, že když se chce, tvrdší zacházení při sexu není překážkou. I když ne každý vyloženě na bolest je, většinou se pánové nebrání drobnějším experimentům ze strany svých drahých poloviček.

Foto: Thinkstock

K jeho přirození se chovejte tak, jak byste chtěli, aby se partner choval k tomu vašemuFoto: Thinkstock

Jak to vidí muži?

„Já proti pořádnému úchopu svého klacka nic nemám. Ba naopak. Někdy si říkám, že dotyčná může trochu přidat na důrazu, a taky jí to naznačím. Mám to rád,“ svěřuje se sedmadvacetiletý Lukáš. Podobný názor má i o čtyři roky starší Rosťa.

„Musím jí věřit. Pak není problém, aby sex byl pořádně živočišný. S příjemnou a mírně intenzivní bolestí,“ dodává Rosťa. Přikyvuje i šestadvacetiletý Olda.

„To, že je penis citlivý, je pravda. Ale stejné je to i u vaginy. Pokud jeden nebo druhý rozkrok není dostatečně vzrušený, každý přehnaný stisk či tvrdší stimulace příjemná není," myslí si Olda s tím, že pakliže už jste v sexuálním rauši, není důvod neposunout se do dalšího levelu.

„Člověka přece hned tak něco neporazí. Teda kromě toho, když se vám například umělé nehty zaryjí do penisu tak nešikovně, až se nějaký z nich zlomí,“ uvádí Olda a trochu znalecky komentuje, že tohle je tak trochu jiná kapitola.

A jaké zacházení má rád váš milenec?

Reklama

Související témata:

Načítám