Hlavní obsah

Muži radí mužům: Jak mít víc sexu?

Foto: thinkstock

Muži myslí většinu času jen na jediné: jak zařídit, aby o ně ženy stályFoto: thinkstock

Reklama

Co asi udělá váš muž, když má pocit, že milostně strádá, a chtěl by milování častěji? Možná si půjde pro radu. Kam? A co mu pánské magazíny doporučí? Třeba vám neustále pochlebovat!

Článek

Občas nezaškodí zabrouzdat „na druhý břeh“ a blíže se seznámit se strategiemi, které muži aplikují na ženy. Třeba pánský server Men's Health svým čtenářům radí, jak od svých partnerek dostat víc sexu: každý den. Článek láká podtitulkem: Chlapi, začněte s divokým sexuálním životem, který si zasloužíte! Schválně, řídí se nějakou tou zaručenou radou i ten váš, dámy? A hlavně, do jaké míry je ta či ona strategie úspěšná?

1. Posílání sexy textů

„Sexting může být pro ženu extrémně vzrušující," říká sexuální guru Ava Cadell, zakladatelka losangeleské Loveology univerzity. Všem svůdníkům tak doporučuje psaní sexy textů s vyznáním (ideálně už od rána), které zasadí semínko očekávání v ženské hlavě.

Úspěšnost: „Myslím tak 40 procent, víc tomu nedávám,“ říká barmanka Stáňa. „Než dojedete domů z práce, můžete vychladnout.“

2. Peprná slova

„Pro většinu žen jsou jemné sprosťárny sexy," říká Gloria Brame, sexuální terapeutka žijící v řeckých Aténách. „Ať už muž zavrčí, zasténá, nebo jen něco pošeptá do ucha, jedná se o jistý druh verbální reakce, která pomáhá ženě vzrušit se,“ říká terapeutka.

Úspěšnost: „Můj bývalý mě při sexu nazýval kurvičkou, což mě hecovalo. Ten nový to ale neumí tak podat. Podle mne záleží na okolnostech a milenci, ne vždy sprostota neurazí,“ vysvětluje fitness trenérka Zdena a metodu hodnotí třiceti procenty.

Foto: thinkstock

Když budou ženě často pochlebovat, budou ji mít prý na lopatě natotataFoto: thinkstock

3. Pomalé svlékání

Podle terapeutky Brame se ženské vzrušení povzbuzuje následovně: „Rozepínejte její šaty a sundávejte je velmi pomalu. Mazlete se s odhalenou kůží. Ženy by měly být schopné se uvolnit," radí mužům. Co vy na to?

Úspěšnost: „60 procent. Hlavně všechno tohle střídat. Každý večer zažívat totéž je nuda,“ hodnotí čtenářka Karolína.

4. Nenápadnost

Méně okaté postupy svádění prý někdy ženy obelstí. „Zaměřte se na nevyzývavou část jejího těla, třeba ruce,“ nabádá muže sexuální guru Ava Cadell.

Úspěšnost: „Dlouhé hlazení na nějakém nevinném místě mě už párkrát k sexu přesvědčilo, i když jsem na něj původně náladu neměla. Je to ale tak 50 na 50,“ hodnotí Barbora.

5. Splnění přání

Cadell za úspěšnou metodu považuje to, když se muž zaměří výhradně na sexuální nároky a uspokojení své partnerky. Masáž nohou? Líbání na uchu? Do toho!

Úspěšnost: „45 procent,“ říká Gábina. „Ve výhodě je hlavně ten, kdo zná reakce těla své ženy,“ dodává.

6. Skládání komplimentů

Chválit, zbožňovat, být unesen okamžikem. Chce-li mít muž více orálního sexu, měl by klín své milé neustále popisovat v superlativech. Brána se pak lépe otevírá… A kromě toho, erotická fascinace přináší užitek dlouhodobě.

Úspěšnost: „Každý se chce líbit. A když vím, že jsem pro partnera ta největší samice, lépe se uvolním. Dávám 90 procent všem mužům, kteří se nebojí popsat, co se jim na ženách líbí,“ vzkazuje Tamara.

Foto: thinkstock

Čímpak bych ji dneska ohromil? Že by lichotkou?Foto: thinkstock

7. Spontánnost

„Ženy mají rády muže, kteří jsou pod kontrolou," říká Ava Cadell. V kombinaci s rebelantstvím to maximálně zabírá. Chtiví muži by měli přicházet s něčím novým a výstředním (rebelie), a pak se ptát, jaký z toho má jejich milenka pocit (kontrola). Tak ženy naráz dostanou to, co chtějí.

Úspěšnost: „Něžní hajzlíci jsou sexy sami o sobě. Ta jejich hra na nezájem jim přímo do postele žene davy fanynek,“ myslí si čtenářka Petra. „Rebelům dávám 100 procent. Jim se častý sex odmítat nedá. Ten můj se občas chová jako nezadaný, a to mi připomíná staré dobré randící časy. Vysexovala bych z něj duši,“ přiznává.

8. Vhodná jídla

Těžká večeře si se sexem moc nerozumí. Tělo se chce povalovat a trávit. Proto žádné přecpávání milenek, pánové, jinak se žena ani nesvlékne! O nevhodnosti jistých potravin před sexem není pochyb!

Úspěšnost: „Třeba šampus a jahody působí velmi dobře. Krmení partnerem je taky fajn, ta péče je příjemná,“ přiznává Dana hodnotící osmou mužskou taktiku 40 procenty. Co si ale budeme nalhávat? I kombinace všech osmi postupů někdy k sexu nestačí. Únava je prostě únava… Nebo by vám stačila jedna pláž aneb Sex: Kdy a kde ho ženy chtějí nejčastěji?

A co zabírá na vás, dámy?

Reklama

Načítám