Hlavní obsah

Nahoře bez! Podívejte se na nejodvážnější výstřihy celebrit roku 2015

Foto: Profimedia

Salma Hayek na festivalu v Cannes. Opravdu byl někdo, kdo se jí díval do očí?Foto: Profimedia

Reklama

Odvaha těmhle slavným dámám rozhodně nechybí. V uplynulém roce předvedly tak hluboké dekolty, že z toho řada mužů musela mít divoké sny. Které se to podle vás povedlo a která to přehnala?

Článek

Herečky, zpěvačky, jednoduše celebrity. Když vyrážejí do společnosti, na výběru šatů si dávají hodně záležet. Chtějí vypadat dokonale a samozřejmě zaujmout. Těmto osmi dámám se to bezesporu povedlo. Jejich výstřihy toho víc odhalovaly, než kryly!

1. Beyoncé

V tomto výčtu zpěvačka Beyoncé (34) prostě nemůže chybět. Milovnice módy a sexy modelů se v říjnu předvedla ve vínových šatech s dekoltem, který sahal až k pupíku. Pravda ale je, že Beyoncé si tohle dovolit může, její poprsí by snad byl hřích schovávat.

Foto: Profimedia

Beyoncé se toho jednoduše nebojí a drží se hesla, když to máš, tak to ukažFoto: Profimedia

2. Salma Hayek

Herečka Salma Hayek (49) je kus nádherné ženské. Na svůj věk absolutně nevypadá, a navíc má v oblasti hrudníku rozhodně co ukazovat. Dokázala to například v Londýně na udílení divadelních cen, kam oblékla bílé šaty s velkým výstřihem. A podobnou pozornost poutala i ve fialových šatech na filmovém festivalu v Cannes.

Foto: Profimedia

K Salmě Hayek byla příroda skutečně štědráFoto: Profimedia

3. Sarah Silverman

Ani herečka a komička Sarah Silverman (45) se toho nebála a fotografům se předvedla v hodně sexy černých šatech. Kdyby neměla dekolt tak hluboký, že i slepec by se v něm utopil, byl by její outfit vlastně trochu nudný. Ale tohle jednoduše přehlédnout nešlo!

Foto: Profimedia

Sarah Silverman v celkem obyčejných černých šatech, tedy až na ten výstřihFoto: Profimedia

4. Jennifer Lopez

Sexy dračice Jennifer Lopez (46) na listopadovém udílení amerických hudebních cen vystřídala rovnou deset šatů a většina z nich byla více než sexy. Nás zaujal tento světlý model, který snad ani nemá výstřih, spíš jen jakýmsi zázrakem zakrývá zpěvačce a herečce alespoň část ňader.

Foto: Profimedia

Jennifer Lopez vsadila na rafinovaný výstřih, u něhož vlastně nevíte, kde začíná a kde končíFoto: Profimedia

5. Lucie Vondráčková

V galerii hlubokých výstřihů se jednoduše zpěvačka Lucka Vondráčková (35) musela objevit. Jindy spíše usedlá a nijak vyzývavá zpěvačka totiž na udílení cen Českého slavíka Mattoni 2015 doslova šokovala. Čerstvě dvojnásobná maminka na sebe oblékla šaty s hodně velkým výstřihem a všechny přesvědčila o tom, že jí mateřství svědčí.

Foto: Profimedia

I jindy spíš umírněná Lucie Vondráčková se umí odvázat, nebo spíš ukázatFoto: Profimedia

6. Lily Donaldson

Modelka Lily Donaldson (28) je důkazem toho, že bujné poprsí není podmínkou pro to, aby vám slušely šaty s hlubokým dekoltem. V Cannes se kráska předvedla v šatech, které její trup v podstatě téměř nezahalovaly, a přestože na ni v tomto směru příroda poněkud šetřila, nebylo to vůbec špatné.

Foto: Profimedia

Lily Donaldson sice není žádná prsatice, ale i tak stojí její výstřih za toFoto: Profimedia

7. Khloé Kardashian

Khloé Kardashian (31) většinou neplní stránky časopisů a novin tak často jako její slavnější sestra Kim, tentokrát se to ale povedlo. Nikdo ani moc neřešil, že její šaty střihem připomínaly spíš župan, hluboký výstřih vše zastínil. Vsadíme se, že minimálně muži se ten večer Khloé do očí určitě nedívali.

Foto: Profimedia

Khloé Kardashian se nestydí, koneckonců její rodina ostych nemá v genechFoto: Profimedia

8. Miranda Kerr

Modelka a jeden z andílků Victoria Secret Miranda Kerr (32) má dokonalé tělo, a může si dovolit v podstatě cokoli. Tedy i tyhle růžové šaty s opravdu velikánským výstřihem. Nevíme, jak to dělá, ale vypadá v nich vyloženě roztomile, o vyzývavosti nemůže být ani řeč.

Foto: Profimedia

Miranda Kerr a její dokonalý dekoltFoto: Profimedia

Troufly byste si na takový výstřih?

Reklama

Související témata:

Načítám