Hlavní obsah

Nahota, která pomáhá: Svlékli se, aby upozornili na utrpení zvířat!

Foto: Profimedia

Pamela Anderson patří k nejhlasitějším bojovnicím za práva zvířatFoto: Profimedia

Reklama

Nahota se dá využít k mnoha věcem. Ale úplně se svléknout, abyste pomohli trpícím zvířatům? To je možná ta nejlepší možnost ze všech!

Článek

Ve světě je to už léta docela běžné – slavné celebrity se svlékají a nechávají se fotit na plakáty, aby upozornily na rozličné druhy utrpení zvířat. Na podmínky, které panují ve velkochovech, na strádání divokých šelem v cirkusech nebo delfínů a kosatek v různých akváriích nebo na zneužívání zvířat pro výrobu kožešin.

Průkopníkem této formy kampaní je organizace PETA – Lidé za etické zacházení se zvířaty. Během let s ní spolupracovala celá řada světových hvězd, z nichž velká část odhalila (skoro) vše! Podívejte se na ty nejpovedenější snímky!

Foto: Profimedia

Modelka Keeley Hazell má jasný názor. Radši bude chodit nahá, než aby si oblékla kožešinu!Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Rosanna Davison, bývalá Miss World a dcera hudebníka Chrise de Burgha, se na billboardu PETA hrdě přihlásila k veganství. Díky své volbě se tak prý nejen cítí zdravě a fit, ale navíc nemá na svědomí žádný zvířecí životFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Herečka Olivia Munn dala jasně najevo, co si myslí o cirkusech, v nichž vystupují původně divoká zvířataFoto: Profimedia

Ovlivňují vás podobné kampaně?

Reklama

Načítám