Hlavní obsah

Námořnický styl v nové podobě? Trendem jsou rybářské sítě

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Podle světových návrhářů nepatří síťovina už jen do oddělení rybářských potřeb, a tak se kromě mola přístavního letos objevila i na tom přehlídkovém. Podlehnete módním kouskům s očky, nebo je raději přenecháte mořským vílám?

Článek

Síťované šaty, halenky i sukně zaplnily obchody už na jaře a přestože se u zákaznic těšily poměrně velké oblibě, během léta poptávka po rafinovaném trendu prudce vzrostla. Nevíte si rady jak jej nosit a s čím ho kombinovat? My vám to ukážeme.

Opepřená klasika

I obyčejné černé šaty se díky síťovině promění v netradiční model, ve kterém můžete vyrazit klidně na slavnostní večírek. Nezapomeňte ani na doplňky z hlubin oceánu – co třeba sandálky s přívěsky mušlí? Milovnice extravagance je pak mohou ještě doladit originálními ponožkami.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Zara, 899 Kč); ponožky (H&M, 249 Kč); boty (Mango, 899 Kč)Foto: Eva Malúšová

Romantická skládačka

Děrovaný svetr skvěle koresponduje s plisovanou sukní  a pokud pod něj obléknete podprsenku v tělové barvě, rozhodně nebudete působit vulgárně. Moderní síťovku využijte místo kabelky nebo do ní přihoďte malé psaníčko se všemi nezbytnostmi.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: svetr (Zara, 599 Kč); podprsenka (Marks & Spencer, 599 Kč), pásek (Stradivarius, 359 Kč); prsten (Promod, 199 Kč); sukně (Stradivarius, 549 Kč); náramek (Promod, 199 Kč); síťovka (Lindex, 399 Kč); lodičky (Reserved, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Oblečená neoblečená 

Záměrně viditelné prádlo hned neznamená módní faux pas. Pokud se můžete pochlubit dokonalou postavou a padnoucí podprsenkou, klidně ji v outfitu ukažte. V opačném případě pod top vezměte obyčejné tílko ve stejném odstínu.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: náušnice (Promod, 149 Kč); podprsenka (Marks & Spencer, 599 Kč); svetr (Zara, 299 Kč); šortky (Stradivarius, 449 Kč); kabelka (Mango, 599 Kč); boty (Mango, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Černobílá extravagance 

Že síťovina není elegantní? Krajkovaná ano! V podobném modelu stoprocentně zaujmete na letním festivalu a vlastně na každé pořádné party.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: náušnice (Promod, 299 Kč); košile (Marks & Spencer, 899 Kč); podprsenka (Lindex, 599 Kč); kalhoty (Bershka, 699 Kč); boty (Mango, 899 Kč)Foto: Eva Malúšová

Stylová rockerka 

Milovnicím rockové hudby síťovina není cizí. Třičko s nápisem oblíbené kapely zkombinujte s černou sukní v drsnějším looku a hurá na koncert.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: náušnice (Promod, 299 Kč); tričko (Mango, 599 Kč); sukně (C&A, 398 Kč); kabelka (Mango, 599 Kč); boty (Stradivarius, 899 Kč)Foto: Eva Malúšová

Náš tým a poděkování 

  • Foto - Eva Malúšová
  • Modelka - Valerie V. (Pure Model Management)
  • Styling - Hana Kratochvílová
  • Vizáž - Janka Letková

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme Areálu Císařská louka, Císařská louka 32, Praha 5 - Smíchov. 

Reklama

Související témata:

Načítám