Hlavní obsah

Nejlepší vlasové proměny 2018. Které hvězdy změnily účes?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá příležitost je dost dobrá na to, abychom změnily účes nebo barvu vlasů a o začátku nového roku to platí dvojnásob. Podívaly jsme se proto zpět do roku 2018, kdo ze slavných žen změnil barvu, střih nebo obojí. Inspirujete se jimi?

Článek

S koncem sezony je vždy čas na rekapitulaci, tentokrát jsou to vlasové proměny slavných žen. Vybraly jsme pět nejlepších, kterými se můžete inspirovat. Zahrnují trendy bob neboli mikádo těsně pod uši, zářivě hnědou barvu nebo ledabylou ofinu. Co si vyberete vy?

Leighton Meester

Herečku Leighton Meester (32) znáte asi ze seriálu Super drbna (2007–2012), kde si zahrála postavu Blair Waldorf. V té době nosila vlasy tmavě hnědé, které si musela pro roli obarvit. Letos se ale zařadila do zástupu celebrit, které si vyzkoušely platinovou blond. Vlasy trochu zkrátila a z herečky se stala nová Leighton, která jí ale přestala bavit jen o tři měsíce později. Nás bavila ohromně! Nutno ale dodat, že celý proces trval sedm hodin a ne každé vlasy by takový zesvětlující zásah zvládly. Rozhodně se o to nepokoušejte doma a raději se svěřte do rukou zkušeného kadeřníka.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Leighton Meester v květnu a v srpnu 2018Foto: Profimedia.cz

Elizabeth Olsen

Jedna z nejvýraznějších vlasových proměn je ta herečky Elizabeth Olsen (29), sestry slavných dvojčat Ashley a Mary-Kate. Elizabeth nosila v poslední době tmavě hnědou barvu kvůli roli ve filmové sérii „Avengers“, kde hraje Wandu Maximoff. Teď v prosinci předvedla novou image a jako jedna z mála hollywoodských hvězd si nechala ofinu ustřihnout doopravdy. Kromě toho si nechala vlasy zesvětlit, takže výsledkem je varianta pro nerozhodné – „bronde“, dokonalý mix hnědé a blond.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Elizabeth Olsen v září a v prosinci 2018Foto: Profimedia.cz

Sandra Bullock

Sanda Bullock (54) vyzkoušela za svoji kariéru nejrůznější styly – dlouhé rovné vlasy, melír, kudrnaté mikádo, ale poslední roky nechávala vlasy dlouhé a tmavě hnědé. Překvapila, když si nechala letos vlasy zkrátit těsně pod ramena, do střihu, který se nazývá „lob“. Ve zkracování pokračovala a nyní se pyšní mikádem, které končí těsně nad rameny. S tímhle střihem a dohladka vyžehlenými vlasy omládla nejméně o dvacet let.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Sandra Bullock v červnu a v prosinci 2018Foto: Profimedia.cz

Julianne Hough

Tanečnice a herečka Julianne Hough (30) minulý rok experimentovala maximálně. Svoji blond hřívu, která byla jejím poznávacím znamením, se rozhodla obarvit nazrzavo. Na Instagramu se potom svěřila, že v žádné barvě se necítila lépe, a vždycky o sobě přemýšlela jako o zrzce. Přece jen ji ale omrzela a na podzim se vrátila k blonďaté. Jejím vlasům ale tyto experimenty příliš neprospěly, a tak musela zničené konečky ostříhat. Vyzkoušela si tak alespoň nový styl – krátké mikádo s ofinou, které evokuje dvacátá léta. Nicméně pokud bychom měly jmenovat jeden střih, který by definoval trendy za rok 2018, bylo by to právě mikádo končící těsně u čelistí. A rozhodně to neznamená, že s novým rokem tento trend končí, naopak!

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Julliane Hough v březnu a říjnu 2018Foto: Profimedia.cz

Paris Jackson 

Paris Jackson (20) je jednou z mála, které sluší jak hnědá, tak blond. Tyhle barvy střídá jak na běžicím páse a průběhu roku si vyzkoušela ještě „melounovou“, kterou tvořily zrzavé a fialové proužky. Letošní rok zakončila s oříškově hnědou, která je nejvíce podobná její přirozené barvě. Po osmi letech experimentů se tak vrátila zpět ke kořenům. Jsme zvědaví, jak dlouho ji to bude bavit.

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Paris Jackson v březnu a listopadu 2018Foto: Profimedia.cz

Anketa

Jaká proměna se nejvíce povedla?
Leighton Meester
13,1 %
Elizabeth Olsen
40,9 %
Sandra Bullock
27,6 %
Julianne Hough
12,3 %
Paris Jackson
6,1 %
Celkem hlasovalo 9348 čtenářů.

Která herečka má podle vás nejlepší účes?

Reklama

Načítám