Hlavní obsah

Nejslavnější sukničkáři: Tyhle muže byste doma nechtěly

Foto: Denis Makarenko, Shutterstock.com

Foto: Denis Makarenko, Shutterstock.com

Ženám se z nich vždycky rozklepou kolena a oni to moc dobře vědí. Jsou úspěšní, pro mnohé mají charisma, a navíc i společenskou prestiž. Řeč je o největších svůdnících, které byste ale doma mít rozhodne nechtěly.

Článek

Tito muži nemají o partnerky nouzi. Jsou slavní, což jisté mnohým imponuje, a také jsou tak trochu grázlové, což některé ženy přitahuje. Zřejmě mají pocit, že to budou zrovna ony, kdo je změní. Přitom kdyby existovala encyklopedie mužů vhodných pro dlouhodobý vztah, vedle jejich fotografie by byla poznámka „nežádoucí“. Věrnost jim nic moc neříká a partnerky střídají jak na běžícím pásu.

Leonardo DiCaprio (44)

Ačkoli to vypadá, že herec Leonardo DiCaprio má jednu dlouhodobou partnerku, je to jen optický klam. Vybírá si totiž přítelkyně, které si jsou velice podobné – modelky, velice často blonďaté, zpravidla mladší pětadvaceti let. Příliš dlouho se po jeho boku navíc neohřejí, jen pár měsíců. Nicméně neznamená to, že by DiCaprio neuměl být i v dlouhodobém vztahu. Mezi léty 1999–2005 byla jeho partnerkou modelka Gisele Bündchen (38). To ona ale ukončila vztah. Možná, že v těch mladičkých modelkách hledá svoji bývalou přítelkyni. V současné době herec chodí s modelkou Camilou Morrone (21).

Foto: Profimedia.cz

Ačkoli se Leonardo DiCaprio ve společnosti pravidelně objevuje, zachytit jej s mladou přítelkyní je oříšek. Na rande chodí většinou velice dobře maskován, aby unikl všudypřítomným fotografůmFoto: Profimedia.cz

Mick Jagger (75)

O zálibě rockenrolového krále v ženách svědčí i fakt, že má ve svých pětasedmdesáti letech osm dětí. S pěti ženami. Jeho nejmladší potomek navíc letos oslaví teprve třetí narozeniny. (Přečtěte si i o dalších mužích, kteří se stali otci v důchodovém věku.) Ve výsledku ale může být rád, že jich je tak málo. Podle životopisce Chrise Andersena prošlo Jaggerovou postelí za jeho dlouhou kariéru kolem čtyř tisíců žen. Kromě těch, jejichž jména možná neznal ani sám Mick, se vedle něj objevily například modelka Carla Bruni (51), herečka Jerry Hall (62) nebo herečka Bianca Perez (73), kterou si také jako jedinou ženu vzal za manželku. Nebo tedy alespoň legálně. Svatbu měl i s herečkou Jerry Hall, nicméně Jagger později jejich hinduistický obřad za právoplatnou svatbu nepovažoval. V současné době je jeho partnerkou baletka Melanie Hamrick (32), se kterou má i syna Deverauxe (2).

Foto: Profimedia.cz

Skoro to vypadá, že děti mohou člověku dát věčné mládí, nebo alespoň to tak podle Micka Jaggera vypadá Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen (53)

V rozhovoru pro časopis Maxim se komik Charlie Sheen nechal slyšet, že neví, kolik žen přesně mu prošlo během života postelí. Nicméně počítá, že by to mohlo být zhruba kolem pěti tisíců. Jako na zážitek plný lásky a něhy na to ale ty ženy asi moc nevzpomínají. Herec byl několikrát obviněn ze sexuálního násilí a také jsou známé jeho večírky, na které si zval prostitutky. I tak byl ale třikrát ženatý a má pět dětí. Mezi známé ženy, se kterými alespoň chvíli udržoval vztah, byly herečky Winona Ryder (47) nebo Robin Wright (52). V roce 2015 herec oznámil, že je HIV pozitivní.

Foto: Profimedia.cz

Charlieho Sheena jeho promiskuita doběhla Foto: Profimedia.cz

Jude Law (46)

Jude Law má tvář naprosto nevinnou, možná právě proto mu na lep všechny ty ženy skočily. Jemné rysy jsou totiž to jediné, co má s nevinností společného. Své o tom ví například herečka Sienna Miller (37), která s hercem strávila sedm let, a dokonce byli zasnoubeni. Byl to ale bouřlivý vztah, pár se několikrát rozešel, aby se posléze zase dal dohromady. Herci totiž věrnost zrovna moc neříká, jednou byl nevěrný i s chůvou svých dětí. Těch má pět, z čehož tři s herečkou Sadie Frost (53), jedinou ženou, která si ho vzala a se kterou byl mezi roky 1997–2003. Další dítě má z krátkého vztahu s modelkou Samanthou Burke (34) a nejmladší, dceru Adu (3), má s písničkářkou Catherine Harding (27). V současné době chodí s psycholožkou Phillipou Coan (32).

Foto: Profimedia.cz

Herec si se svojí současnou partnerkou na začátku roku udělal výlet do italských BenátekFoto: Profimedia.cz

Daniel Hůlka (50)

Pro mnohé ženy má charisma také český muzikálový herec a zpěvák Daniel Hůlka. Těžko říct, zda z něj jdou do kolen kvůli jeho barytonu, nebo dlouhým vlasům. Nicméně po jeho boku se objevila také nejedna žena. První láskou byla Olga Šípková (49), se kterou se ale znal ještě z gymnázia a s níž chodil tři roky. V roce 2002 se poprvé oženil, vzal si tanečnici Libuši Haraštovou (38), dnes Vojtkovou, ale příliš svázaný vztah nebyl nic pro něj, a tak manželství dlouho nevydrželo. Po jeho boku se objevila chvíli také Vendula Pizingerová (46, tehdy Svobodová), Šárka Vaňková (31) nebo Johanka Hájková (34). V současné době je ale jeho láskou překladatelka Barbora Klementová (27), kterou si v roce 2017 vzal v Las Vegas a se kterou má dceru Rozárku (1).

Foto: Profimedia.cz

Pro některé ženy má zpěvák Daniel Hůlka charisma Foto: Profimedia.cz

Filip Renč (53)

Bouřlivým obdobím si prošel také český režisér Filip Renč. Po jeho boku se objevila například moderátorka Kristina Kloubková (42) nebo zpěvačka Šárka Vaňková, která předtím chodila s muzikálovým zpěvákem Danem Hůlkou. Na začátku nového milénia se navíc ozvala jedna jeho bývalá milenka, že je otec její dcery Natálie (17). Testy otcovství to potvrdily. V současné době je ale šťastně ženatý s Marií, rozenou Kružíkovou, se kterou má další dceru, Sofii (1).

Foto: Profimedia.cz

Vypadá to, že se režisér vedle své ženy Marie zklidnil Foto: Profimedia.cz

Šly byste do vztahu se sukničkářem? 

Reklama