Hlavní obsah

4 svatby (ne)stačí: Kteří slavní jsou rozvodoví rekordmani?

Foto: Profimedia.cz

Manželství s Antonio Banderasem vydrželo Melanii Griffith skoro 19 let. Přesto se za svůj život stihla vdát celkem čtyřikrátFoto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při každé svatbě si člověk říká, že je to naposledy. Pokud je to ta první, skutečně tomu věříte, u druhé jste možná trochu na pochybách, u třetí se slovu „naposledy“ smějete. Tito slavní jsou rekordmani. Stáli totiž před oltářem čtyřikrát a víckrát!

Článek

Zatímco někteří lidé si nedovedou představit, že by měli i jen dvě svatby, tito slavní jich měli hned několik. Třeba úchvatná Elizabeth Taylor († 79) se vdávala rovnou osmkrát, byť tedy dvakrát za stejného muže. Tolik rekordmanů, jako byla herečka, která ztvárnila Kleopatru, jsme sice nenašli, ale i tak je mezi slavnými dostatek jedinců, kteří by se svými bývalými a současnými partnery mohli pomalu sestavit hokejový tým.

Gary Oldman (60)

Charismatický herec Gary Oldman už je ženatý popáté. První manželkou byla herečka Lesley Manvile (62), se kterou byl mezi roky 1987 a 1990 a pouhé tři měsíce před rozvodem se jim narodil syn Alfie (30). Netrvalo dlouho a jeho druhou ženou se stala herečka Uma Thurman (48), se kterou byl necelé dva roky. Thurman bylo osmnáct a byla to její první velká láska.

Po rozvodu s Umou si dal od manželství pět let pokoj a do dalšího skočil v roce 1997 s fotografkou Donyou Fiorentino (50). Ta na něm při rozvodu nenechala nit suchou, u soudu ho nařkla, že utrácel tisíce liber za alkohol, drogy a prostitutky. Nicméně během pěti let vztahu se jim narodili synové Gulliver (21) a Charlie (19). Čtvrtou ženou byla zpěvačka Alexandra Edenborough (40), se kterou ho pojilo manželství mezi léty 2008 – 2015. Zatím poslední ženou je kurátorka Gisele Schmidt, kterou si vzal vloni a se kterou se zná už dlouhá léta. Je tu tedy docela vysoká pravděpodobnost, že by to mohlo vydržet.

Foto: Profimedia.cz

Letos na festivalu v Cannes oba dva jen zářili a měli se k sobě jako čerstvě zamilovaní Foto: Profimedia.cz

Melanie Griffith (61)

Herečka Melanie Griffith byla vdaná čtyřikrát, ale jen se třemi muži. Jejím prvním, a později i třetím manželem byl herec Don Johnson (68). Poprvé si ho brala v roce 1976, ale dřív než uplynulo dvanáct měsíců se rozvedli. V roce 1981 při natáčení filmu „She's in the Army Now“ potkala Stevena Bauera (61) a vzala si ho. V roce 1985 se jim narodil syn Alexander. Vydrželi spolu do roku 1989, ale to už ji to nezvratně táhlo zpět k jejímu bývalému muži.

V témže roce si totiž Dona Johnsona vzala znovu. Tentokrát manželství trvalo až do roku 1996, kdy bylo jejich dceři Dakotě 5 let. Jen co se oficiálně rozvedli, vzala si herečka za muže španělského krasavce Antonia Banderase (58) a vypadalo to, že to konečně bude na věky věků. Nebylo. Rozvodové papíry měli podepsané v roce 2015. Mají spolu dceru Stellu (21) a podle Banderase spolu všichni tři vychází velice dobře.

Foto: Profimedia.cz

Vypadalo to, že Griffith a Banderas jsou pro sebe jako stvořeniFoto: Profimedia.cz

Brigitte Nielsen (55)

Představitelka Rudé Sonji je vdaná popáté. Poprvé to bylo v roce 1983, kdy si za muže brala hudebního skladatele Kaspera Windinga (62), se kterým má syna Juliana (34). Druhým manželem byl mezi lety 1985 – 1987 svalovec Sylvestr Stalone (72), se kterým si zahrála ve filmu Rocky VI. (1985).

Potřetí si herečku vzal známý fotograf Sébastine Copland (54), se kterým byla mezi roky 1990 – 1992. Čtvrtým v pořadí (1993 – 2005) byl Raoul Meyer, s nímž má syny Douglase (25) a Raoula (23). Zatím posledním manželem je zajíček Mattia Dessi (39), se kterým má dceru Fridu, která se narodila letos v červu (Nielsen podstoupila náročnou hormonální terapii a otěhotněla po přechodu). Kromě ní má ještě dceru Killian, které je 28 let, ale s jejím otcem nikdy vdaná nebyla.

Foto: Profimedia.cz

Posledním manželem je Mattia Dessi, se kterým má dceru Fridu. Ta se své pětapadesátileté matce narodila letos v červnu Foto: Profimedia.cz

Billy Bob Thornton (63)

Sňatkovým magnátem je také extravagantní Billy Bob Thornton. První ženou v jeho 23 letech byla Melissa Lee Gatlin a během dvouletého manželství se jim narodila dcera Amanda (39). Druhou se stala Toni Lawrence (70), kterou si vzal v roce 1985. Dva roky na to se rozvedli. Skoro to vypadá, jako kdyby Billy Bob Thornton nebyl schopen udržet manželství déle než dva roky, protože ani s Cyndou Williams (52) nebyl déle. První rekord udělal až se čtvrtou ženou, Pietrou Dawn Cherniak, se kterou byl čtyři roky. Během té doby se jim narodili dva synové, Harry (24) a William (25).

Jednou z jeho žen byla také slavná herečka Angelina Jolie (43), kterou si vzal v roce 2000. Jejich vztah byl údajně velice vášnivý, herečka si jeho jméno vytetovala na ruku a na krku prý nosili ampulku s krví toho druhého. Ani to ale nestačilo k tomu, aby spolu žili šťastně až na věky, a tak se v roce 2003 rozvedli. Zatím poslední, šestou v řadě, je Connie Angland (53), kterou si Thornton vzal v roce 2014.

Foto: Profimedia.cz

Billymu Bob Thorntonovi podlehla i krásná Angelina Jolie. Byli spolu tři rokyFoto: Profimedia.cz

Lisa Marie Presley (50)

Sběratelkou cenných trofejí je i Lisa Marie Presley, dcera krále rokenrolu. Vdaná byla čtyřikrát. Prvním mužem byl zpěvák Danny Keough (53), se kterým má dceru Riley (29) a syna Benjamina (25). Manželství ale nevydrželo déle než šest let. Ještě ten samý rok, tedy 1994, stála před oltářem znovu a za muže si brala Michaela Jacksona († 50). Říká se, že to bylo manželství na oko, aby zpěvák přesvědčil veřejnost, že je heterosexuální. Možná i proto trvalo pouze dva roky.

Třetím manželem byl herec Nicolas Cage (54). Svatbu měli v květnu 2002 a v květnu 2004 už byli rozvedeni. Posledním manželem, toho času v rozvodu, je producent a muzikant Michael Lockwood (56), se kterým má dvojčata Harper a Finley (9). Lisa Marie Presley ho obvinila z pedofilie.

Foto: Profimedia.cz

Bylo manželství s Michaelem Jacksonem jen na oko?Foto: Profimedia.cz

Absolvovali byste také tolik svateb, nebo jedna stačí? 

Reklama

Načítám