Hlavní obsah

Nejslavnější milostné trojúhelníky: Kdo si zničil manželství kvůli nevěře?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevěra je stará jako lidstvo samo a občas se bohužel stane, že se člověk pokušení neubrání. Záleží pak na každém zúčastněném, jak se se situací popere. Někdy může z cizoložství vzniknout vztah na celý život, jindy se ale ukáže, že to byl velký omyl.

Článek

Slavné osobnosti mají tu smůlu, že jsou neustále pod drobnohledem a veřejnosti neunikne jediný jejich pohyb. Odhalení nevěry je tak v tomto případě o něco snazší než u běžných párů. Je věcí názoru, jestli je to tak dobře, nebo ne. Podívejte se na nejslavnější milostné trojúhelníky, které nezůstaly v utajení.

Debbie Reynolds, Eddie Fisher a Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor (†79) se na jaře roku 1958 sbírala ze smrti svého manžela Mika Todda (†49) a podporu hledala v náručí Eddieho Fishera (†82), který byl ale ženatý s Debbie Reynolds (†84). Přátelství vzalo za své a z kamarádů se stali milenci. Manželství Fishera a Reynolds brzy skončilo a v roce 1959 Fisher požádal o ruku Elizabeth Taylor. Ani jim však manželství nevydrželo příliš dlouho, o pět let později se stala hollywoodská diva manželkou Richarda Burtona (†59).

Foto: Profimedia.cz

Elizabeth Taylor a Eddie Fisher byli nejprve pouze přáteli, protože Eddie byl ženatý za Debbie Reynolds. Láska si ale nedá poroučet... Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt, Jennifer Aniston a Angelina Jolie

Když vyšla najevo nevěra Brada Pitta (53), bylo zlomeno více srdcí, než jen to Jennifer Aniston (48). Herec tvořil s hvězdou seriálu Přátelé nerozlučnou dvojku, skvěle se k sobě hodili, ale to bylo zřejmě málo. Jennifer Aniston v roce 2005 podala žádost o rozvod kvůli „neslučitelným rozdílům“, přitom všichni věděli, že tím pravým důvodem je Angelina Jolie (42), se kterou se Brad Pitt seznámil při natáčení Mr. & Mrs. Smith. Jak dopadla „Brangelina“, už víme, v současné době se hovoří o odloučení manželů a rozvodu.

Foto: Profimedia.cz

Mnoho fanoušků těžce neslo, když se Brad Pitt rozešel s Jennifer Aniston a začal chodit s Angelinou JolieFoto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon, Ryan Phillippe a Abbie Cornish

Ryan Phillippe (43) se ve Velmi nebezpečných známostech snažil všemožně svést Reese Witherspoon (41), až se mu to podařilo i v reálném životě a z kolegů se stali milenci, později i manželé (1999). Narodila se jim dcera Ava (18) a syn Deacon (14), ale rodinná idylka se dlouho nekonala. Reese Witherspoon zažádala v roce 2006 o rozvod. Zjistila, že ji Ryan podvádí s australskou herečkou Abbie Cornish (35). Ryan i Abbie dlouho odmítali přiznat, že jde o vztah, nakonec ale museli s pravdou ven. Několik měsíců spolu chodili, ale Australanka se s hercem nakonec rozešla.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Phillippe a Abbie Cornish spolu dlouho nevydrželiFoto: Profimedia.cz

Meg Ryan, Dennis Quaid a Russell Crowe

Dennis (63) a Meg (55) se seznámili během natáčení filmu Vnitřní vesmír a ihned to mezi nimi zajiskřilo. Dennis neztrácel čas a brzy požádal herečku o ruku, ta ale měla podmínku, že se musí Dennis nejprve zbavit svých závislostí. Nikdy se totiž příliš netajil svým pozitivním vztahem k drogám, zejména kokainu. Láska k Meg byla tak silná, že se skutečně dokázal očistit, a tak pár v roce 1991 posvětil svůj vztah sňatkem. Spokojené manželství trvalo jen do chvíle, než se v roce 2001 setkala Meg na natáčení filmu Životní zkouška s Russellem Crowem (53). Tento nový vztah se však velmi brzy rozpadl.

Foto: Profimedia.cz

Meg Ryan a Russell Crowe se potkali na natáčení filmu Životní zkouška a začali spolu randitFoto: Profimedia.cz

Dita Von Teese, Marilyn Manson a Evan Rachel Wood

Zpěvák známý svým extravagantním gotickým stylem se s královnou burlesky Ditou Von Teese (45) seznámil, když ji oslovil, zda by nevystupovala v jeho klipu. To se nestalo, ale vzniklo mezi nimi přátelství. Marilyn Manson (48) byl v tu chvíli zasnouben s herečkou Rose McGowan (44). Jen co se ale rozešli, začal být vídán s Ditou a v roce 2005 se vzali. Manželství ale trvalo jen rok, neboť zanedlouho se do spárů výstředního zpěváka dostala, tehdy teprve devatenáctiletá, herečka Evan Rachel Wood (30). Jejich vztah byl dost bouřlivý a vydržel asi čtyři roky. Zpěvák později několikrát zopakoval, že tento vztah byl chybou.

Foto: Profimedia.cz

Evan Rachel Wood bylo devatenáct let, když začala chodit s Marilyn MansonemFoto: Profimedia.cz

Robert Pattinson, Kristen Stewart a Rupert Sanders

Robert Pattinson (31) se s Kristen Stewart (27) seznámil při natáčení ságy Twilight. Chvíli tvořili rozkošný pár, ale jen do té doby, než začala Kristen natáčet film Sněhurka a lovec. Během natáčení totiž zahořela láskou k režisérovi Rupertu Sandersovi (46). Tím šokovala všechny fanoušky, kteří si moc přáli, aby Bella a Edward spolu zůstali nejen na plátně, ale i v reálném životě... Kristen nakonec nevyšel vztah ani s režisérem. V současné době je tak trochu na holky a randí s modelkou Victoria’s Secret, Stellou Maxwell (27). Najdete ji ve článku Od Grety Garbo ke Kristen Stewart: Které známé ženy prozradily skutečnou orientaci?

Foto: Profimedia.cz

Kristen Stewart potkala Ruperta Sanderse při natáčení Sněhurky a lovceFoto: Profimedia.cz

Woody Allen, Mia Farrow a Soon-Yi Previn

Milostný trojúhelník mezi Woody Allenem (81), Miou Farrow (72) a Soon-Yi Previn (47) je považován za jeden z největších skandálů Hollywoodu devadesátých let. Mia byla manželkou Woodyho Allena a zároveň i adoptivní matkou Soon-Yi, která pochází z Koreje. Holčičku si z asijské země přivezla dříve, než se se svým budoucím manželem seznámila. Jak Soon-Yi dospívala, trávila s otcem stále více času a matka žila v domnění, že si její dcera našla přítele. O to větší šok byl, když Mia našla u svého manžela dost odvážné fotky její dvaadvacetileté dcery. Woody Allen nic nezapíral a rozvod na sebe nenechal dlouho čekat. Soon-Yi Previn si nicméně vzal za ženu a jsou spolu dodnes.

Foto: Profimedia.cz

Tehdy to byl velký skandál, když Woody Allen začal chodit se svojí adoptivní dcerou Foto: Profimedia.cz

Princ Charles, princezna Diana a Camilla Parker Bowles

Princ Charles (68) se s Camillou (70) potkal už v roce 1970, kdy spolu začali randit, pak jejich vztah přerušila vojenská povinnost následníka trůnu. Po půl roce, kdy se vrátil ze služby u námořnictva, byla už Camilla provdána. Nicméně i nadále zůstali v kontaktu a princezna Diana (†36), kterou si Charles vzal v roce 1981, na Camillu velmi žárlila. Manželství by zřejmě nebylo idylické i bez princovy nevěry, ke které se veřejně přiznal v roce 1994. O dva roky později se s Dianou dal rozvést. Camillu si vzal v roce 2005, tedy po pětatřiceti letech od jejich prvního seznámení.

Foto: Profimedia.cz

Trvalo pětatřicet let, než se tento zamilovaný pár dočkal svatbyFoto: Profimedia.cz

Jak se na nevěru díváte vy?

Načítám