Hlavní obsah

Pomsta bude sladká aneb Jak se s rozchody (ne)smiřují slavní

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozchod není nikdy příjemná věc. Zvlášť když jste to vy, kdo se cítí ukřivděný či ublížený. Pak máte na výběr – buď za sebou spálíte mosty a jdete dál, anebo odpovíte činem. Co z toho je rozumnější, je snad zbytečné říkat.

Článek

Vypořádat se se zlomeným srdcem může být občas pěkně těžké a lidé hledají nejrůznější způsoby, jak to udělat. Někdo zahání žal písní, jiný se rozhodne pro veřejné praní špinavého prádla a celé to může sklouznout až k pořádné mstě. Podívejte se, jak se s rozchody vyrovnávají některé slavné osobnosti.

Bývalí milenci jako inspirace 

Není radno si začínat se zpěvačkou Taylor Swift (29). Mohlo by se pak totiž stát, že skončíte v nějaké její písni. Například píseň „Dear John“ (Milý Johne) je o zpěvákovi Johnu Mayerovi (41). Chodili spolu pouze pár měsíců v roce 2009, ale pro zpěvačku to bylo dost na to, aby bývalého partnera vykreslila jako muže, který si s ní pouze zahrával a velice ji ranil. John Mayer se tím cítil mimořádně dotčen a v rozhovoru řekl, že tohle si rozhodně nezasloužil. Možná ho utěšilo, že nebyl jediný. Na notovém papíru totiž skončily i další Taylořiny vztahy, například s Jakem Gyllenhaalem (38) – jedná se o píseň „The Last Time“ (Naposledy), nebo Harrym Stylesem (24), který se stal hrdinou songu „I Knew You Were Trouble“ (Věděla jsem, že s tebou budou problémy).

Foto: Profimedia.cz

Nejprve zpívali spolu, pak začala Taylor Swift zpívat o něm. A John Mayer byl dotčenFoto: Profimedia.cz

Opuštěný idol dívek a žen

Dostat porozchodový song od Taylor Swift není asi zas tak velká věc vzhledem k tomu, že písní s tematikou jejích bývalých lásek lze napočítat kolem patnácti. Zato dostat tklivou baladu od Justina Timberlakea (37), to je něco jiného! Zažila to zpěvačka Britney Spears (37). Chodili spolu tři roky a jejich rozchod byl skutečně bolestivý. Na přelomu milénia byli považováni za jeden z nejkrásnějších párů showbyznysu, tak moc se k sobě popová princezna a zpěvák chlapecké kapely hodili. Jenže Britney ho několikrát podvedla, a když to prasklo, vztah skončil. Justin pak napsal píseň „Cry Me A River“ (Vyplač mi řeku) o nevěře a všechny jeho fanynky tehdy musely začít Britney nenávidět.

Foto: Profimedia.cz

Na přelomu milénia byli Britney a Justin jedním z nejroztomilejších párů showbyznysu. Nevěru pak Britney nedokázal odpustit ani Justin, ani jeho věrné fanynky Foto: Profimedia.cz

Média jako mocná zbraň

Když si ho brala, bylo to kvůli jeho sexy mozku. Těžko říct, zda stojí i za rozvodem. Co se stalo za dveřmi jejich domácnosti, je jen mezi nimi, nicméně co je zjevné, je mediální válka. V únoru 2017 Jiří Paroubek (66) zveřejnil korespondenci mezi ním a jeho tehdejší manželkou Petrou (45), která mu dopisem oznamovala, že od něj odchází. Bývalý premiér to přisuzoval jejímu nepříliš dobrému psychickému zdraví. Od té doby probíhaly soudy, kdo dostane do péče devítiletou dceru Margaritu a o výživné. Pořádnou ránu pak zasadila Petra Paroubková exmanželovi vloni v létě, když v rozhovoru pro Televizi Seznam promluvila o jeho tajných milionových příjmech a o strachu z něj a jeho kompliců.

Foto: Profimedia.cz

Paroubkův sexy mozek Petře zprvu imponoval, teď jí ale působí problémy Foto: Profimedia.cz

Exmanželka na inzerát

Představte si, že vám zničehonic zazvoní telefon a nějaký muž (či žena) se po vás budou dožadovat sexuálních hrátek. Nebudete mít tušení, o koho jde, kde vzal vaše telefonní číslo a co to má znamenat. Rozhodně to ale není nic příjemného. Když zjistíte, že v tom má prsty váš bývalý muž se svojí novou partnerkou, je to asi hodně velká rána.

To všechno se stalo modelce Vlaďce Erbové (37). Její exmanžel Tomáš Řepka (45) s Kateřinou Kristelovou (39) totiž podali inzerát, v němž jménem Erbové nabízeli sexuální služby. Bývalý fotbalista se u soudu částečně přiznal, jeho nová partnerka nedorazila. Dostal trest odnětí svobody na šest měsíců, Kateřina Kristelová pokutu padesát tisíc korun. Nicméně tato kauza nebyla v jejich vztahu nic výjimečného. Předcházela tomu řada osočování, sporů o syna Markuse (6) a soudů o výživné.

Foto: Profimedia.cz

Drsný fotbalista a křehká modelka. Jak idylický vztah, na první pohled. Dokud nedošlo na rozvod Foto: Profimedia.cz

Sociální sítě snesou vše

Těžko soudit, co bylo dříve, zda rozchod Barbory Strýcové (32) a Davida Krause (38), anebo její nový vztah s novinářem Petrem Matějčkem. Zpěvák má ovšem jasno – o tenistce hovoří jako o nevěrnici a na svém facebookovém profilu na ní nenechal nit suchou. Loni v září přidal fotografie z natáčení nového klipu. „Tak dneska jsme točili asi nejnamáhavější postelovou scénu, až jsme se z toho zpotili. Naštěstí jsem ji točil s dobrou kamarádkou Koki. Pro změnu jsem byl dneska já nevěrný Barboře, kterou hrála Veronika Kubařová,“ napsal jako popisek. Nebral si servítky ani dále – dle jeho komentářů byla tenistka největší omyl jeho života a nikdy se v nikom nespletl tolik jako v ní.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák David Kraus nenechal na tenistce Barboře Strýcové nit suchou Foto: Profimedia.cz

Žaloba až v Haagu

Jako na mediálním bitevním poli si musejí připadat i Tomáš Plekanec (36) a Lucie Vondráčková (38). V současné době jsou v rozvodovém řízení, a ačkoliv to zprvu vypadalo, že dokážou najít společnou řeč, nyní to působí přesně opačně. Přes média padají nejrůznější obvinění a situace se natolik vyhrotila, že koncem loňského roku podal hokejista na zpěvačku dokonce žalobu k Mezinárodnímu soudnímu dvoru v Haagu. Slovy svého právníka tuto informaci zveřejnila Luce Vondráčková na svém Instagramu. Údajně prý proto, že měla unést jejich syny.

Foto: Profimedia.cz

Láska zpěvačky a hokejisty je dovedla až k soudu v Haagu Foto: Profimedia.cz

Vztek musí ven

V roce 2014 chodila Nicki Minaj (36) se Safareem Samuelsem (37) a jejich rozchod byl tak trochu italský – pravděpodobně jako celý vztah. Na samém konci prý zpěvačka baseballovou pálkou rozbila přední sklo raperova auta (později se ukázalo, že sice auto používal, ale psané bylo na ni) a všechno jeho oblečení, které měl doma, vyhodila do koše. Důvodem rozchodu byla údajně nevěra z jeho strany. Tím to ale neskončilo.

Po rozchodu, který přišel po více než desetiletém vztahu, na sebe začali oba umělci házet špínu. Safaree Nicki nařkl, že si přivlastnila hudbu, kterou napsal on. Podle ní je to jen jeho msta za to, že se nevyrovnal s rozchodem. A více než čtyři roky po rozchodu na sebe stále vytahují staré záležitosti: třeba že Nicki rapera pobodala, až málem vykrvácel, ale když přijela policie a záchranná služba, řekl, že si to udělal sám. Jejich twitterové účty jsou plné nadávek jeden na druhého. A člověk nestačí žasnout, jak může láska dvou lidí skončit.

Foto: Profimedia.cz

Ani více než čtyři roky po rozchodu si navzájem nedají pokojFoto: Profimedia.cz

Zažili jste také krušný rozchod? Jak jste se s ním vyrovnávali?

Načítám