Hlavní obsah

Největší sukničkáři: Kterým slavným mužům prošlo postelí nejvíc žen?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Sláva a peníze jsou pro některé ženy doslova afrodiziakem. Mnozí muži z řad celebrit jsou si toho moc dobře vědomi a partnerky střídají jako ponožky. Kdo se řadí mezi největší proutníky Hollywoodu?

Článek

Možná ještě neměli štěstí na tu pravou, ale spíš je baví mít každou chvíli v posteli jinou. Známí muži nemají o nápadnice nouzi a někteří toho hodně aktivně využívají. Někdy to hraničí až s promiskuitou. Tyhle slavné tváře mají nejvíc zářezů na pažbě.

Charlie Sheen (52)

Kdyby se vyhlašoval žebříček největších proutníků, herec Charlie Sheen by s přehledem získal první místo. Proslýchá se, že měl pět tisíc sexuálních partnerek. Na svou promiskuitu ale tvrdě doplatil. V roce 2015 totiž veřejně oznámil, že je HIV pozitivní. Drogy a sex se mu vymkly z rukou.

Foto: Profimedia.cz

Kvůli své závislosti na alkoholu a drogách dostal Sheen vyhazov ze seriálu „Dva a půl chlapa“Foto: Profimedia.cz

Mick Jagger (74)

V těsném závěsu za Sheenem je frontman kapely The Rolling Stones Mick Jagger. Životopisec Christopher Andersen zmínil, že zpěvákovi postelí prošly minimálně čtyři tisíce žen. S některými sice udržoval i dlouhodobější vztahy trvající několik let, ale o jeho věrnosti se dá pochybovat. Traduje se, že se dokonce zapletl i s herečkami Angelinou Jolie (42) a Umou Thurman (47).

Foto: Profimedia.cz

Na pódiu Mick Jagger pořád válíFoto: Profimedia.cz

Jack Nicholson (80)

Reputaci playboye má také Jack Nicholson. V souvislosti s ním se mluví až o dvou tisících milostných románcích. Už před pár lety ale herec přiznal, že s přibývajícím věkem přestává být pro ženy atraktivní a v sexuální oblasti už to není, co bývalo. Uvedl také, že kvůli jeho pověsti mu ženy už nevěří, a proto nejspíš zemře sám. Snad s ním budou alespoň jeho děti, kterých má se čtyřmi partnerkami pět.

Foto: Profimedia.cz

Ženy už Jack Nicholson moc neokouzluje, v posledních letech navíc dost přibralFoto: Profimedia.cz

Simon Cowell (58)

Číslo dva tisíce zmínil v souvislosti se svým sexuálním životem také britský producent známý především jako porotce soutěže „X Factor“ Simon Cowell. Není divu, že sklízí pozornost žen, v letech 2004 a 2010 byl časopisem Time zařazen do žebříčku 100 nejvlivnějších lidí světa.

Foto: Profimedia.cz

Simon Cowell je považován za jednoho z nejpřísnějších porotců „X Factoru“ vůbecFoto: Profimedia.cz

Leonardo DiCaprio (43)

Přestože na předešlé rekordmany asi nemá, mnoho žen se vystřídalo i v náruči herce Leonarda DiCapria. Potrpí si zvlášť na modelky. Oficiálně chodil například s Kristen Zangovou (43), Gisele Bündchen (37) nebo Bar Refaeli (32). Neoficiálně jich ale bylo určitě mnohem víc. Ale kdo by se divil – s tímhle kukučem.

Foto: Profimedia.cz

Posledním úlovkem Leonarda DiCapria je teprve dvacetiletá modelka Camila MorroneFoto: Profimedia.cz

George Clooney (56)

Mezi lovce krásných žen se donedávna řadil i herec George Clooney, který měl kdysi lásky na rozdávání. Aby také ne, když se pravidelně umisťoval na předních příčkách nejrůznějších žebříčků nejpřitažlivějších mužů. Ze známějších žen chodil třeba s herečkou Renée Zellweger (48). Zkrotit ho dokázala až právnička Amal (40), se níž se v roce 2014 oženil a mají spolu dvojčata.

Foto: Profimedia.cz

Vypadá to, že George Clooney konečně našel tu pravouFoto: Profimedia.cz

Colin Farrell (41) 

Sukně umí prohánět i irský herec Colin Farrell. V souvislosti s jeho vztahovou historií se hovoří například o takových úlovcích, jako je herečka Angelina Jolie (42) nebo zpěvačka Britney Spears (36). Už přes dva roky je ale herec vídán s jedinou ženou. Médiím se zatím nepodařilo zjistit, o koho jde, a tak jí dávají přívlastek „tajemná“.

Foto: Profimedia.cz

V posledních letech se Colin Farrell hodně zklidnil a překonal závislost na alkoholu i drogáchFoto: Profimedia.cz

Je vám jasné, proč těmto mužům žádná žena neodolá?

Reklama

Související témata:

Načítám