Hlavní obsah

Nekupujte drahou dezinfekci na povrchy, vyrobte si ji 

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perfektně uklizená domácnost je snem většiny žen. Jenže dotáhnout přání k činu bývá občas dost těžké. Čítá-li vaše domácnost malé děti, nepořádníky nebo domácí mazlíčky, určitě oceníte šikovného pomocníka na dezinfekci špinavých ploch. Vyrobte si ho s námi za pár korun!

Článek

Zaneřáděný stůl či pracovní plocha v dětském pokoji nebo špinavá vana či toaleta dokážou pořádně rozladit každého. Jejich úklid bývá navíc spojen s častým nákupem čisticích prostředků, které nepatří zrovna k nejlevnějším. Zkrátka – dezinfekce na povrchy, která zlikviduje bacily i špínu, je občas k nezaplacení.

A proto jsme si pro vás připravili další báječný tip na domácí výrobu – tentokrát je to přípravek, který vyčistí od mikroorganismů a jiných nečistot jakýkoliv povrch v domácnosti i na zahradě. Navíc vás jistě potěší, že vám jeho výroba zabere maximálně pět minut a budete potřebovat jen dvě ingredience.

Náš tip: POZOR! Namíchanou směs v rozprašovači uchovávejte tak, aby se k ní nedostaly malé děti.

Využíváte často dezinfekci na povrchy, anebo to považujete za zbytečné?

Reklama

Načítám