Hlavní obsah

Pohlcuje pachy a provoní byt jarem: Vyrobte si  za hubičku domácí osvěžovač vzduchu

 

Reklama

Chcete vnést do interiéru trochu jarní svěžesti a otevřít okno vám nestačí? Pojďte si s námi umíchat perfektní osvěžovač, který váš domov promění v oázu voňavého klidu. Jemně provoní vzduch i tkaniny a domácí pohoda bude ještě intenzivnější.

Článek

Vůně domova bývá velmi úzce spojená s pocitem klidu, pohody a mnohdy i úlevy, když po dlouhém, náročném dni dorazíte na místo, kde jste „ve svém“. Tak proč si dům či byt nenavonět, abyste se do něj těšili ještě víc?

V našem dalším DIY videu vám předvedeme výrobu perfektního domácího osvěžovače. Krásně provoní jak interiér, tak například i deky, polštáře a jiné tkaniny. Sprej navíc určitě ocení také ti, kteří mají domácí mazlíčky, nebo kuřáci, protože šikovně pohltí všemožné pachy. Tak na co ještě čekáte? Běžte si namíchat vůni, která vám ode dneška bude připomínat váš domov.

Důležitá informace: Sprej jsme vyráběli do rozprašovače, který má obsah 250 ml, tudíž radíme zvyšovat či snižovat obsah jedlé sody či soli k velikosti rozprašovače, který použijete vy. Kapek vonných esenciálních olejů do 250 ml doporučujeme 3–5 od každého.

Tip: Umíchali jsme pro vás jako inspiraci dvě různé vonné kombinace, vy si ale můžete připravit jakýkoliv mix esenciálních olejů, který vám bude vyhovovat.

Holdujete osvěžovačům vzduchu, nebo je považujete za zbytečné?

Reklama

Související témata:

Načítám