Hlavní obsah

Neonové šílenství aneb Jak nosit reflexní barvy?

Foto: popovartem.com, Shutterstock.com

Foto: popovartem.com, Shutterstock.com

Reklama

Barvy zvýrazňovacích fixů nepatří jen do šuplíku vašeho pracovního stolu. Oživte jimi i svůj šatník a rozsviťte šeď všedních dní. Reflexní odstíny přichází letos o něco dřív než obvykle, takže si je můžete vychutnat ještě před prvním sluněním u vody.

Článek

Dovolenkové destinace a horké letní dny představují pro neonové barvy žně, stejně jako fitness centra a lyžařské sjezdovky. Zářivé oblečení vídáme ve sportovních i plážových kolekcích, ale blížící se jaro odhaluje, že podobné kousky budou v kurzu již za pár dní. Víte, jak je zařadit do svých outfitů?

Žlutá záře

Extravagantní kozačky s ponožkovým efektem není třeba podpořit dalším doplňkem stejné barvy. Černý komplet v podobě prodlouženého saka a elegantních kalhot se zúženými nohavicemi dá botám mnohem víc vyniknout. Pokud je na vás v modelu výstřednosti ještě málo, vsaďte na kabelku s hadí aplikací.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. sako s.Oliver, 4499 Kč; 2. kalhoty Lindex, 999 Kč; 3. vesta Zara, 499 Kč; 4. ponožkové kozačky Zara, 1599 Kč; 5. psaníčko Kazar, 2990 KčFoto: Archiv firem

Výrazná oranžová 

Oranžový odstín tvoří sehraný pár s velmi světlou džínovinou a tohoto módního pravidla se na jaře rozhodně vyplatí držet. Zbytek outfitu volte v neutrálních tónech, jako je bílá či černá, ale nebojte se výraznějšího líčení, které dovede celý look k naprosté dokonalosti.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko s.Oliver, 1699 Kč; 2. sukně Bershka, 599 Kč; 3. bunda Levi's, 2299 Kč; 4. tenisky North Star (prodává Baťa), 599 Kč; 5. rtěnka MAC (prodává Douglas), 590 KčFoto: Archiv firem

Dívčí růžová 

Přesto, že rtuť na teploměru zatím neukazuje vysoká čísla, můžete si rozveselit den růžovým rolákem. Tmavé džíny a obyčejné tenisky jsou sázkou na jistotu a k neonovým tónům se skvěle hodí. Nemyslíte?

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. rolák Tally Weijl, 549 Kč; 2. džíny Stradivarius, 549 Kč; 3. batoh Answear, 599 Kč; 4. tenisky Marks & Spencer, 1299 Kč; 5. náušnice Swarovski, 1790 KčFoto: Archiv firem

Zelená v detailu

Ne každá žena si samu sebe dokáže představit v reflexním tričku nebo sukni. Patříte-li mezi ně i vy, experimenujte po malých krůčcích. Nasaďte si do uší drobné neonové náušničky nebo si třeba nalakujte nehty v bláznivé barvě.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. šaty Noisy May (prodává Zoot), 1199 Kč; 2. lodičky Kazar, 2990 Kč; 3. kabelka Massimo Dutti, 2595 Kč; 4. lak na nehty Dermacol, 49 Kč za kus; 5. náušnice Troli (prodává Vivantis), 139 KčFoto: Archiv firem

Mají neonové barvy místo ve vašem šatníku, nebo je striktně odmítáte? 

Reklama

Související témata:

Načítám