Hlavní obsah

Puntíky, barvy duhy a scarf print: Nejkrásnější jarní trendy

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neutrální barvy země, barvy duhy, rybářská síť, žlutá, volány, šátkový potisk, pastelově modrá, detaily motýlků nebo puntíky. Ztrácíte se ve všech těch trendech, které se na vás s příchodem jara valí? Nebojte se, se stylistkou Irenou Vokrojovou vám ukážeme ty, které za vaši pozornost i investici stojí.

Článek

Jaro je (skoro) tu, a tím pádem přibyly nové kolekce v obchodech. Proto jsme si pozvali do redakce stylistku Irenu Vokrojovou, kterou už, pokud nás sledujete, všichni dobře znáte, a vybrali ty nejkrásnější trendy na jaro/léto 2019. Vzor, kterému byste měli také věnovat pozornost, je šátkový neboli „scarf print“. Objevil se především na přehlídce Chloé, a to ve všech možných variantách.

Puntíky  jsou stálicí, ale letos na jaře jsou na módním vrcholu v černobílé variantě. Objevily se hojně na přehlídce Guess, kde je vynesla mezi modelkami i Monica Belluci (54). Nedá se nic dělat, do skříně přibude další puntíkovaný kousek!

Posledním vybraným trendem, který ve videu uvidíte, jsou „barvy duhy“ – od výrazných sytých až neonových po pastelové. Všemi barvami hrála přehlídka pro jaro/léto 2019 například u značek Prabal Gurung, Jeremy Scott nebo Escada.

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme showroomu Lindex. Značkám Benetton, Lindex, Marks & Spencer, Mango a Högl děkujeme za půjčení oblečení, šperků a bot.

Jaký trend se líbí vám nejvíc?

Související témata:

Načítám