Hlavní obsah

Nevěra: Jak na vás muži poznají, že máte jiného?

Foto: thinkstock

Máme pro vás rady, jak neprozradit, že máte milence!Foto: thinkstock

Reklama

Přitahuje vás a nemůžete si pomoct? Už doma jednoho muže máte, takže celkem jsou ve vašem životě dva? Lítáte v průšvihu! Čím a jak na sebe prozradíte tajný románek? Těchto 6 znaků partnerovi neujde!

Článek

„Ženy stejně jako muži mohou někdy svým chováním a pojetím života k nevěře svádět,“ uvádí sexuolog Zlatko Pastor ve své knize Tajemství ženské sexuality. Ale umí nevěru zamaskovat lépe než muži? Signály „paralelního vztahu“ dříve nebo později prozradí každého! Víte, jak váš partner pozná, že máte jiného?

1. Domácí divadlo

„Paradoxně s vámi může začít být doma větší pohoda,“ říká Lenka Černá, kouč partnerských vztahů. „Výčitky svědomí se snažíte kompenzovat péčí o partnera a rodinu. Přestanete partnerovi předhazovat to, co vám roky vadilo, a takzvaně sekáte latinu,“ vyjmenovává situaci, která je mužům podezřelá, Lenka Černá. A co dál?

2. Nízký zájem o sex

Podle koučky Černé většina žen přestane mít zájem o sex, a to dlouhodobě. „Ženy mají obvykle morální problém, pokud mají mít intimnosti s více muži současně, takže se přirozeně začnou vyhýbat sexu s tím jedním,“ vysvětluje absenci „manželských povinností“. „Však je to taky to první, co mě napadne, když se mnou partnerka nechce spát. Logicky si začnu myslet, že má jiného,“ přitakává počítačový grafik Bedřich.

Foto: thinkstock

Když je žena nevěrná, ztrácí zájem o milostné chvíle se současným partnerem...Foto: thinkstock

3. Nutkání nebýt doma

Usvědčit se ze vztahu s jiným není těžké. Co dalšího vás prozradí? Útěky z rodinného hnízda! „Nevěrná žena má tendenci být více mezi lidmi, mimo domov. Najednou se častěji potkává s kamarádkou, nejsou jí zatěžko nákupy na druhém konci města,“ podotýká Lenka Černá. Tím to ale taky nekončí.

4. Moderní vylepšení

Náhlý zájem o pěstění vlastního vzhledu je indicií, ze které se dá vyvodit mnohé. „S novým chlapem přijde změna účesu, krásné líčení a obměna šatníku. Kousky nevěrnice jsou sexy, moderní, a hlavně o číslo menší, aby zdůraznila svoje křivky. Do práce chodí tak hezky oblečená, jako když přišla na první rande s vámi,“ mluví z vlastní zkušenosti Vašek.

5. Schovávání telefonu

„Telefon již není volně položený v bytě, najednou je uzamčený, hlasitost snížená na minimum,“ vyjmenovává Lenka Černá další příznak nevěrnické horečky. Usvědčující zprávy či výpis hovorů je z přístroje sice ihned vymazán, ale co kdyby milenec napsal právě ve chvíli, kdy budete ve sprše, že?

Foto: thinkstock

I když si partner čte, věřte, že sleduje, s kým si píšete...Foto: thinkstock

„Přesně takhle jsem přišel na nevěru. Když jsem se přítelkyně ptal, s kým si to zrovna teď psala, řekla, že s kamarádkou. Do mobilu jsem se podíval a našel jen tři dny staré smsky s jejím bráchou. Všechno aktuální smazala, což by bylo divné každému. Příště jsem jí telefon vytrhnul z ruky. A hnus,“ krčí rameny Vojta, bývalý celník. „Ženské jsou chytré. Při konfrontaci mají ohledně mobilu připravenou rychlou a krátkou odpověď, nebo z nich naopak nevyjde kloudná věta. Pak máte jasno, že se do toho dotyčná trochu zamotala,“ uvažuje Artur.

6. Averze k překvapení

Dřív bylo milé, když vás partner (neohlášen) vyzvedl před prací, přišel s nápadem zajít na oběd nebo o víkendu někam vyrazit. Jenže tenkrát se vám to ještě nekřížilo s jistými plány. „Když ženská přestane být na prášky z toho, že z práce chodíte pozdě, a navíc si domluvíte pokec v hospodě, je zle. Pakliže vás ještě ráda sbalí na služebku a dva dny se neozve, protože najednou i nákupy zvládá sama, jste v háji, pánové,“ směje se Radek. Upřímně: je to divné...

Tak co, poznáváte se v některých situacích?

Reklama

Načítám