Hlavní obsah

Nová hračka pro milence: Vibrační kalhotky ovládané na dálku!

Foto: thinkstock

Užít si sex na dálku? Brzy to nebude nemožné. Pomohou vám třeba právě vibrační kalhotky...Foto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Technologie neznají hranic! Je tu další výrobek, který by měl zpestřit všední erotiku! O co jde? Vibrační kalhotky ovládané na dálku! Stačí jen obléci si je a vyčkávat na rozkoš. Půjdete do toho?

Článek

Myslíte, že vás už nic nepřekvapí? Poté, co společnost LovePalz začala loňského roku prodávat zařízení, které umožňuje lidem mít sex přes internet za pomoci přístrojů nazvaných Hera a Zeus, se hned z kraje tohoto roku objevila další novinka ze světa erotických hraček. Společnost OhMiBod oznámila na International CES show v Las Vegas, že se v březnu 2014 chystá představit veřejnosti speciální vibrační kalhotky. Na jakém principu fungují?

Budoucnost masturbace

Přístroj, který bude k mání za 129 dolarů, což je v přepočtu asi 2580 korun, je opatřen vibrační vložkou vybavenou čipem Bluetooth, což umožňuje spojit se se smartphony, takže uživatelé mohou ovládat pulz a intenzitu vibrací přes operační systém Android nebo iOS. A další trik? Funkce Blue Motion umožňuje nahrávat píseň nebo zprávu na zařízení. Není tedy problém vsadit třeba větu: „Tak teď to roztočíme, drahoušku!“ No, a ozve se rachot z vašeho spodního prádla, protože každá fráze je přeložena do individuálních vibrací, jenže…

Testovací modely mají jeden zádrhel. Kalhotky se musí nacházet v dosahu Bluetooth, aby se vibrátor spojil s aplikací v reálném čase, nicméně podle marketingové kampaně by měl být tenhle nedostatek do léta odstraněn. Pak se prý partneři budou moci škádlit neomezeně. Myslíte, že se tomu přijde na chuť? Proč si to koupit?

Foto: archiv

Durex, projekt Fundawear, který zatím moc velký úspěch nemá!Foto: archiv

Je to ještě sexy?

Výrobce chce pozvednout sexting na novou úroveň, a taky si slibuje, že kupovat výrobek budou ti partneři, kteří udržují vztahy na dálku. Tak je fakt, že třeba na letišti by v mobilu nikdo erotickou hračku nehledal, takže pravý význam vašeho potutelného úsměvu nikdo neodhalí, nicméně obrázek o tom všem si musí udělat každý sám.

Foto: archiv

Pravděpodobná verze vibračních kalhotek. Jak se vám líbí?Foto: archiv

Snad to nedopadne jako u Durexu, který s velkou pompézností představil projekt Fundawear, tedy vibrační kalhotky pro muže a ženy, které mají taktéž fungovat při spárování s telefony, jenže se ho jaksi nepodařilo dotáhnout do konce. Výrobek zatím není oficiálně k prodeji. Traduje se, že celý proces vyžaduje mnoho a mnoho stahování a nastavování zařízení, které v momentě, kdy chcete rozkoš, akorát pořádně otráví. Orgasmus, miláčku? Jasně, počkej půl hodiny, než se stáhne aktualizace!

Foto: Archiv

Předchozí pokus společnosti OhMiBod o vibrační kalhotkyFoto: Archiv

Silnější vyhrává

Konkurenci OhMiBodu tak dělá snad jen Vibease. Co je to? Diskrétní vibrátor napojený na váš iPhone nebo Android. Pohodlně ho vložíte do kalhotek, nebo můžete používat samostatně, pokud chytrý telefon nevlastníte. Tohle se o něm píše na stránkách výrobce.

„Představte si, že posloucháte Padesát odstínů šedi s vibrátorem, který se chvěje v dokonalé synchronizaci s audio fantazií, která nemusí zůstat pouze ve vašich myšlenkách. Můžete ji přeměnit na vzrušující zážitek plný očekávání. Není to o konečném výsledku. Je to o cestě.“

Foto: archiv

Malý vibrátor a aplikace v mobilu? To je Vibease!Foto: archiv

Vibease intimní aplikace (konkrétně Intimacy) umožňuje posílat partnerovi vlastní vibrace z libovolného místa na světě. Nezáleží na tom, zda sedí v kanceláři nebo je na služební cestě. Stále můžete mít své intimní chvíle.

Pořád ale platí, že na vzdálenosti tak nějak nesejde, ale na detailech ano. Tak uvidíme, který z výrobků bude veřejnost bavit víc.

Který se podle popisu líbí vám?

Načítám