Hlavní obsah

Nová reality show: Mladší o pár let!

Foto: archiv TV Prima

Pořadem vás provede Sabina LaurinováFoto: archiv TV Prima

Reklama

Mladší o pár let, tak se jmenuje nová reality show TV Prima, ve které se po delší době setkáme se Sabinou Laurinovou. Mladší o pár let nás zavede do světa krásy, vzhledu a optimismu. A možná i zvědavosti, vždyť kdo by nechtěl omládnout...

Článek

Reality show Mladší o pár let startuje na TV Prima už tento čtvrtek 14. ledna ve 21.10.

„Nebudeme měnit životy, ale pomůžeme při hledání možností, jak změnit vizáž,“ prozrazuje o novém pořadu mluvčí TV Prima Jana Kocová. V deseti připravených dílech projde rukama estetických lékařů, kadeřníků, stylistů a vizážistů celkem 18 účastníků. Někdy to budou manželské páry, jindy zase kamarádky nebo jednotlivci. První budou aktivní důchodci Jana a Pavel.

Lidé nám tipují i o 11 let více…

Jana a Pavel Jabůrkovi spolu žijí už přes 40 let. Přestože jsou už oba v důchodu, vedou velmi aktivní život. Jana pracuje v továrně a ani Pavel si neužívá zaslouženého odpočinku a pracuje na plný úvazek. Celoživotní dřina, výchova dětí a také pomyslné pytle vykouřených cigaret se ale podepsaly na jejich vzhledu.

Foto: archiv TV Prima

První díl uvidíte již ve čtvrtekFoto: archiv TV Prima

Jana přiznává: „Lidé, kteří mě neznají, mi leckdy hádají i o 11 let více!“ Na odbornících z pořadu Mladší o pár let tedy bude nelehký úkol – dostat Janu a Pavla vzhledově alespoň k jejich skutečnému věku! Poradí si s Janinými strhanými rysy a Pavlovými pytli pod očima a výraznou nadváhou?

Jestli se jim proměna Jany a Pavla povedla, zjistíte už tento čtvrtek ve 21.10 na TV Prima. A pokud i vy chcete vypadat o pár let mladší, určitě se dívejte! Dozvíte se spoustu tipů a rad, které si pro vás tým odborníků připravil!

Reklama

Související témata:

Načítám