Hlavní obsah

Nová sezona, nová várka trendů! Víte, co se bude nosit nejvíc?

Foto: Jakub Jurdič

Co se bude nosit v nové sezoně?Foto: Jakub Jurdič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři dny. Jen tolik času zbývá do oficiálního začátku podzimu. Pokud milujete módu stejně jako my, vidíte v tomto období více než jen ochlazení. Nová sezona totiž přináší i spoustu zajímavých trendů!

Článek

Kolekce, které jste v posledních týdnech míjely v obchodech, vystřídaly podzimní várky. A právě z nich stylistka Ivana Pražáková vybírala. Které trendy budou v nadcházející sezoně bodovat nejvíce?

Není všechno zlato, co se třpytí

Jsou to i flitry! Pokud patříte k ženám, které se zastaví u čehokoli blýskavého, máte se na co těšit.

Podzim bude patřit těmto malým plíškům a stejně tak i metalickým odleskům. Efektní kusy si navíc nemusíte schovávat jen na večer. Co si pořídit podobné sako nebo svetřík?

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: svetr (Mohito, 699 Kč), sako (Twin-Set, info o ceně v obchodě), klobouk (Reserved, 599 Kč), kalhotová sukně (Twin-Set, info o ceně v obchodě), boty (Reserved, 1299 Kč), kožená kabelka (Patrizia Pepe, 5900 Kč), prsteny (Topshop, 299 Kč/set)Foto: Jakub Jurdič

Záplava volánů

Je úplně jedno, na čem se zrovna vlní a jaký mají rozměr. Nosit se budou volány a volánky všeho druhu. Konkrétní kus vám doporučujeme vybírat na základě vašich proporcí, volány byste neměly umisťovat na problematické partie. Pokud jste vysoké a štíhlé, můžete si dovolit i oversized šaty, ve kterých vidíte modelku.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: halenka (H&M, 999 Kč), šaty (H&M, 1299 Kč), kožená kabelka (Karen Millen, 7400 Kč), kožené boty (United Colors of Benetton, 3049 Kč), náramek (Topshop, 199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Opisujte od mužů

Narážet budete i na módu ovlivněnou pánským šatníkem. Pohodlné kalhoty s charakteristickým tenkým proužkem můžete doplnit obyčejným bavlněným tričkem a dlouhým náhrdelníkem. Pokud fandíte tomuto stylu, můžete zainvestovat i do stejně laděného kabátu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: triko (H&M, 899 Kč), kalhoty (H&M, 1299 Kč), kabelka (Mango, 999 Kč), kabát (H&M, 3999 Kč), náhrdelník (Topshop, 499 Kč), sluneční brýle (Reserved, 249 Kč), boty (Reserved, 699 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Máte slabost pro náhrdelníky? Nejste v tom samyFoto: archiv firem

Sportu zdar!

Ať už k pohybu přirozeně tíhnete nebo se k němu musíte trochu přemlouvat, pro módu se sportovními prvky si můžete zaběhnout všechny. Pakliže nemáte ukázkově ploché břicho jako naše modelka, klidně nahraďte zkrácenou mikinu tou klasickou. K sukni se bude hodit i tak.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: crop mikina (Topshop, 899 Kč), sukně (Topshop, 1499 Kč), kabát (Topshop, 3499 Kč), hodinky (Reserved, 899 Kč/set s náhradními pásky), ponožky (H&M, 249 Kč), tenisky (Reserved, 999 Kč), taška (Topshop, 1299 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Srdcová záležitost

Zapomenout nesmíme ani na rafinovanou krajku, kterou většina z vás už v šatníku má. Pokud vlastníte krajkové šaty bez rukávů, okoukejte trik stylistky Ivany Pražákové a oblečte pod ně halenku s průsvitnými rukávy.

Přidat můžete i vestu z umělé kožešiny a netradičního spojence, semiš. Mimochodem, tady názorně vidíte, že se není potřeba bát kombinace černé s odstíny hnědé.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Karen Millen, info o ceně v obchodě), halenka s průsvitnými rukávy (Mohito, 799 Kč), vesta (Pinko, info o ceně v obchodě), semišové boty (Mango, 2299 Kč), semišová kabelka (Mango, 1799 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Kotníčkové boty na podzim unosíte. Líbí se vám v semišovém provedení?Foto: archiv firem

Náš tým a poděkování

  • Styling - Ivana Pražáková
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Modelka - Kristýna (Scout Ya)
  • Zámek Kačina - Svatý Mikuláš 51, Kutná Hora, www.kacina.cz

Sledujete módní trendy aneb Už jste viděly náš předcházející článek Podzimní trendy, které musí znát každý módní nadšenec. Které jsou v top 10?

Načítám