Hlavní obsah

Nova stahuje Tisíc a jedna noc!

Foto: Nova

Telenovela bojovala, leč prohrálaFoto: Nova

Reklama

Po velké slávě přichází i velký pád. Nova po pěti dnech, kdy Českou republiku zavalila telenovelou Tisíc a jedna noc, přijímá porážku a stahuje ji z hlavního vysílacího času. Místo ní nasadí české i zahraniční filmy a stálé pořady.

Článek

„O změnách v programu TV Nova budou vždy rozhodovat její diváci," prohlašuje tisková mluvčí televize Michaela Fričová v nejnovější tiskové zprávě. Telenovela Tisíc a jedna noc si v uplynulém týdnu z koláče sledovanosti průměrně ukousla 1,3 milionu díváků. Přestože konkureční Prima by za tato čísla denně spouštěla fanfáry, Nově to nestačí.

Telenovela si našla i spoustu odpůrců na internetu. Například na Facebooku se do skupiny Bojkot Tisíce a jedné noci do dnešního dne přihlásilo neuvěřitelných 87 tisíc uživatelů.

Místo avizované masáže dvěma díly v hlavním vysílacím čase každý den se tak telenovela posouvá do odpoledních hodin. Pokud jste krásné Šeherezádě, které se v Turecku přezdívá druhá Angelina Jolie, přeci jen přišli na chuť, můžete si ji od 14. února vychutávat každý den od pondělí do pátku v 17:30.

V upraveném večerním vysílacím schématu nebude chybět slibovaná Česko Slovenská Superstar, Ordinace v růžové zahradě 2, Comeback, Ulice nebo nové Noční Televizní noviny.

Reklama

Související témata:

Načítám