Hlavní obsah

Nové triky pro úžasný orální sex

Foto: THINKSTOCK

Ústa toho dokážou i víc než jen úžasný polibekFoto: THINKSTOCK

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte všechny triky, kterými se ovládá jeho joystick? Zamyslete se znovu! Zde je návod, jak používat svůj jazyk, rty i zuby na jeho mužství. Mimochodem, s příchodem jara začněte pěstovat mátu…

Článek

Kniha Redbook's 500 Sex Tips od odbornice na sex a vztahy Judy Dutton z New Yorku je plná tipů a triků, jak udělat dobře mužské chloubě. Pojďme si představit některé z nich, vždyť změna je život!

Zmrzlinová technika

Určitě si dokážete představit, jak to vypadá... Využijte maximální plochu svého jazyka (bude tak pokrývat větší území), čili vystrčte ho, nasměrujte jeho špičku k základně penisu a hezky lízejte odzdola nahoru: co největší plochou jazyka.

Rytmus

„Než jen hlavou poskakovat nahoru a dolů při konstantní rychlosti, je lepší začít s pěti pomalými tahy, pak se soustředit na čtyři pomalé tahy a jeden rychlý, následují tři pomalé a dva rychlé a tak dále,“ popisuje Judy s tím, že jakmile dosáhnete pěti rychlých pohybů, vraťte se zpět na začátek a celý proces opakujte. K čemu je to dobré? „Tento krok stupňuje očekávání, což patří k nejzákladnějším prvkům skvělého orálního sexu,“ vysvětluje odbornice.

Foto: thinkstock

Zkuste něco trochu jinak, bude mile překvapenFoto: thinkstock

Vítr ve vrbách

Chcete-li probudit jeho nervová zakončení zcela novým způsobem, dejte si pauzu od své obvyklé teplé a mokré rutiny, našpulte rty a foukejte. Pár vteřin na špičku, následně od kořenu nahoru, jak je libo. A pak? Patří-li váš milý k lačným experimentátorům, vyzkoušejte i střídání teplot s mentolovým bonbonem (kostkou ledu) nebo teplým čajem. Neotřelou kombinací, která vás jistě bude zajímat, je i jedlá soda spolu mátou, která vytvoří syčící erupci v ústech. Šup tam s penisem! „A ne, není to nebezpečné,“ říká Judy.

Perličková brána

Obecné pravidlo, že zuby a penisy dost dobře nejdou dohromady, není tak docela přesné. Pro muže může být kontakt vašich perliček s jejich rozkrokem příjemný, pokud víte, jak na to. Nakloňte hlavu na stranu, vezměte penis do úst a pohybujte sebou nahoru a dolů. Tak se vyhnete stimulaci ostrými a špičatými hranami zubů, které mohou poškodit jemnou kůži penisu. Ovšem variantou je i okusování těla penisu (podobně jako když jíte kukuřici), přičemž pokožku lehce stiskněte mezi vaše rty nebo zuby a jemně tahejte.

Foto: thinkstock

Svůdný pohled dokáže muže přivést k šílenstvíFoto: thinkstock

Hlavou dolů

Děláte si starosti kvůli správné poloze? Lehněte si na záda na postel nebo gauč a opřete hlavu přes okraj. On stojí, vy si vložíte penis do pusy, pak hlavou pohybujete dovnitř a ven. „Tuhle pozici já osobně mám nejradši,“ rozplývá se čtenář Dušan. À propos, z polohy vědu nedělejte. Komik Billy Crystal jednou řekl: „Ženy potřebují důvod k sexu. Muži stačí místo.“ Takže žádný stres!

Další vychytávky pro maximální účinek:

  • Udržujte oční kontakt. Přidejte ďábelský pohled a bude v sedmém nebi.
  • Nejlepší orální sex zahrnuje i výpomoc rukou. Ta vytvoří iluzi, že se staráte o celý penis, přitom ve skutečnosti je to spíš otázka tří pětin. Dobrý trik, ne?
  • Spodek vašeho jazyka má měkkou a hedvábnou texturu, což je příjemné zvlášť pro frenulum (super citlivé místo, které se nachází pod hlavou penisu). Rejdění pyje pod jazykem se mimo jiné používá, když nechcete sperma vypustit přímo v krku.

No není ten orální sex skvělý? Až tipy od Judy vyzkoušíte, napište nám do diskuse!

Reklama

Načítám