Hlavní obsah

O čem ženy sní, ale marně? 4 věci, které vám normální chlap nemůže dát

Foto: StockLite, Shutterstock.com

Ženy mnohdy touží po věcech, které prostě nelze mítFoto: StockLite, Shutterstock.com

Reklama

Každá žena má své sny. A mnoho z nich se samozřejmě týká mužů, toho, jak by měli vypadat a chovat se. A bohužel, velmi často jde o marné touhy. Chceme totiž nemožné!

Článek

Je to těžké, protože to do nás vtloukají již od malinka. Všechny ty pohádky o Popelce, o Šípkové Růžence či Zlatovlásce. Pak se divte, že řada žen sní o následujících věcech, ovšem na rozdíl od princezen marně.

1. Odvážný romantik

V temné uličce by se hrdě postavil patnácti útočníkům, svou lásku by ochránil, a pak by si s ní ještě do noci povídal o tom, jak se ona po útoku cítí, objímal by ji a tiše jí do ucha šeptal, že tu vždy bude jen pro ni.

Jenže skutečný život bývá většinou trochu jiný. Buď máte doma nadupaného siláka, který jednou ranou sejme tři protivníky, nebo něžného intelektuála a romantika. Ten si s vámi bude povídat, ovšem z bitky raději uteče.

2. Umí číst myšlenky

Stačil by jeden pohled a on by hned věděl, co je špatně. Aniž byste cokoli řekla, sebral by své ponožky ze země a spořádaně je odnesl do koše na prádlo. Jedno mrknutí okem a podal by vám vázu, na kterou nedosáhnete. Jenže vy máte doma jen obyčejného chlapa, ne jasnovidce a telepata.

3. Heterosexuální gay

Moc by ho bavilo nakupovat, vyznal by se v módních návrhářích, ochotně by vám nabarvil vlasy, zašel s vámi na pedikúru a probral milostný život světových celebrit. Pokud by to ale tak bylo, nejspíš by vám večer dal pusu na čelo a šel za svým milencem.

4. Dobře vydělávající s fůrou času

Řada odborníků tvrdí, že to v sobě ženy mají ještě z dob, kdy čekaly v jeskyních na své muže, až přitáhnou uloveného mamuta. Na jejich schopnostech závisel život jich samých, ale i jejich dětí. Dnes chtějí ženy toho mamuta v podobě dobrého platu na manželově kontě. Ale že pracuje i o víkendech a večery tráví zabořený do počítače? Tak to ne! Jenže pokud doma nemáte dědice mocného impéria, který žije z toho, co ulovili jeho předci, musíte si vybrat. Obojí lze mít jen velmi výjimečně.

O čem sníte vy?

Reklama

Načítám