Hlavní obsah

Obalovaný květák i pro dietářky! Zkuste naši verzi bez smažení

Jasně, květák je sice zelenina, ale když ho osmažíte v trojobalu a doplníte o další „zeleninu“ v podobě hranolek, na dvojdílné plavky to letos nejspíš nebude. Naučte se radši, jak ho připravit bez smažení!

Článek

Jestli milujete obalovaný květák, ale zároveň je vám trochu úzko z představy, kolik do sebe během smažení nasákne oleje, naučte se můj trik, jak ho připravit dietněji. Nebude to v klasickém trojobalu, ani na pánvi, ale vše už se dozvíte ve videu!

Máte nějaké hříšné jídlo, které si prostě nemůžete odpustit bez ohledu na kalorie?

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.