Hlavní obsah

Obalovaný květák i pro dietářky! Zkuste naši verzi bez smažení

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jasně, květák je sice zelenina, ale když ho osmažíte v trojobalu a doplníte o další „zeleninu“ v podobě hranolek, na dvojdílné plavky to letos nejspíš nebude. Naučte se radši, jak ho připravit bez smažení!

Článek

Jestli milujete obalovaný květák, ale zároveň je vám trochu úzko z představy, kolik do sebe během smažení nasákne oleje, naučte se můj trik, jak ho připravit dietněji. Nebude to v klasickém trojobalu, ani na pánvi, ale vše už se dozvíte ve videu!

Máte nějaké hříšné jídlo, které si prostě nemůžete odpustit bez ohledu na kalorie?

Reklama

Načítám