Hlavní obsah

Oblíbená mužská fantazie? Prostitutka v posteli!

Foto: Profimedia

Neopovrhujte partnerovými fantaziemi. Mohou vám oběma sexuální život krásně zpestřit!Foto: Profimedia

Reklama

Jak ho v posteli absolutně vykolejit? Předveďte mu nebývale vzrušivou show a ztělesněte jeden z jeho snů. Kolik si necháte za své služby zaplatit?

Článek

Podle jistých oficiálních statistik sex s prostitutkou provozuje asi 14 procent mužů, přičemž ve městech nad 100 tisíc obyvatel je to dokonce 37 procent. A kdo se nestýká se ženami uvolněných mravů fyzicky, ten o sexu s nimi aspoň fantazíruje.

Téměř anonymní hrátky

„Ano, potvrzuji, že se jedná o oblíbenou mužskou představu, iluzi, sen… Kolikrát i při milování s vlastní holkou přivřete oči a vybaví se vám, jak by bylo fajn, přitáhnout ji třeba za vlasy, pořádně plácnout po zadku, udělat se a odejít, aniž by se ona na něco ptala,“ anonymně vypráví osmatřicetiletý čtenář, podle kterého je škoda, že české ženy si na něco takového neumí aspoň zahrát, protože se cítí lacině.

„Už jsem to zkoušel u dvou přítelkyň. Jako jestli bychom si nemohli dát zkoušku na zákazníka a prostitutku, ale obě mě poslaly do háje a nazvaly úchylem,“ krčí náš čtenář rameny. Tak to asi nebyly ty správné holky „na pokusy“. To ale neznamená, že neexistují.

Foto: Profimedia

Třeba chce být nadřízený, baví ho vidět ženu v podřízené roliFoto: Profimedia

Párová zábava na zimní večery

Podle sexuologa Zlatko Pastora hru na prostitutku prožívá se svých fantaziích hodně žen. „Zákazníky si ženy buď vybírají, jsou krásní a mladí, nebo jsou naopak přinuceny k sexu s odporným chlapem, který připomíná třeba souseda odnaproti,“ vysvětluje odborník. A od fantazii k realitě to může být jen kousek.

Ať už je to, jak chce, britská režisérka filmů pro dospělé Anny Span tvrdí, že hra na prostitutku je skvělým osvěžením vztahu. Jak se dokonale vžít do role a situaci si po svém užít?

Dost neslušný scénář

„Pokud vás partner požádá, abyste se chovala jako prostitutka, kterou si zaplatil na celý večer, nebo třeba jen na hodinu, vůbec nebývá špatné, aby vám skutečně zaplatil opravdovými penězi – nakonec mu je vždycky můžete vrátit. Ovšem na vašem místě bych to nedělala. Je dobré udržovat vztah v humorné poloze,“ vysvětluje režisérka ve své knize Erotické domácí video, ve které nabádá všechny páry k tomu, že muž musí při vyslovení svých přání riskovat, prostitutka se zase musí podvolit. To je nepsaný zákon.

Foto: Profimedia

Vyzývavé ženy, které se nebojí své city alespoň předstírat? To zvládnete!Foto: Profimedia

Jak se sexuálně rozběsnit? Nemlčte!

Partner by měl konkretizovat, jak přesně se mu má jeho společnice podvolit – tedy v jaké poloze, jaký má mít výraz v obličeji, co má říkat… Tak bude ihned jasno, kam kdo chce zajít. Připadá vám to moc škrobené a nalajnované? Máte pocit, že si u něčeho takového ani nemůžete „zablbnout“? Omyl. Prostor dostane každý.

„Jedním ze způsobů, jak se začít v posteli bavit, je napodobovat výroky ze špatného porna,“ dál radí Anna Span a má na mysli věty typu: „Ách, chlapče, ty ho máš tak velkýho.“ O tu správnou atmosféru se postarají právě i ony přehnané vzdechy. „Óóóch. Ááách.“

Není poprvé jako poprvé

Existuje však tenká hranice mezi zvuky, které znějí sice přehnaně, ale zároveň i smyslně, a zvuky, které vyznívají fraškovitě. Podle režisérky, pokud máte pocit, že při hraní podvádíte, je pravděpodobné, že falešně vyzní i celý váš výkon. „Ale nezoufejte, protože teprve praxe vás naučí uvolnění. Zkoušejte to stále znovu,“ uzavírá Anna Span. A co dalšího vám pomůže v přeměně z unavené přítelkyně na luxusní prostitutku?

  • Nebojte se mluvit sprostě. Snáze se vžijete do role.
  • Výrazně a velmi lacině si namalujte obličej. Nejen, že budete vypadat jako prostitutka, ale začnete se tak i cítit.
  • Upřeně se podívejte na milencův penis a zároveň se tvařte, jako by vás to trochu nudilo.

A jak to vidíte vy? Baví vás hrát si na někoho jiného?

Reklama

Související témata:

Načítám