Hlavní obsah

Odličovač za pár korun aneb 3 fígly s olivovým olejem, které se vyplatí zkusit

 

Reklama

Voní, vyživí a zklidní podrážděnou pokožku. A navíc ho máte pravděpodobně doma v kuchyni. Tento kosmetický zázrak nepotřebuje zdlouhavě představovat: ukážeme vám tři bleskové kosmetické triky s olivovým olejem. Skoro nic nestojí a vaše rty, pleť i vlasy promění k nepoznání.

Článek

Dnešní doba je rychlá a životní tempo stresující, a tak není divu, že mnoho lidí hledá cestu zpět k přírodě. A dělají dobře – třeba v případě kosmetické péče nic nefunguje tak spolehlivě jako přírodní produkty (pomineme-li plastickou chirurgii). A navíc můžete mít dobrý pocit, že jste svou pokožku uchránili od zbytečných chemikálií navíc.

Dnes jsme do hlavní role videa obsadili skvělý přírodní poklad: olivový olej. (Použili jsme extra panenský kvůli nejmenší oxidaci – vyrábí se z nejčerstvějších oliv.) Je plný vitaminů, vápníku a antioxidantů, a tak se skvěle hodí jak do kuchyně, tak i na kůži. Pojďte si s námi vyrobit bleskový peeling na rty, vyživující masku na vlasy a skvělý odličovač (nezapomeňte lahvičku před každým použitím protřepat). Takže šup do kuchyně pro olej, kosmetický tutoriál právě začíná.

Máte vlastní kosmetické triky s olivovým olejem? Podělte se o ně s námi. 

Reklama

Načítám