Hlavní obsah

Štvou vás kruhy pod očima? Tohle sérum funguje a vyrobíte ho jen ze 2 surovin!

 

Reklama

Vypadá váš pohled jako po flámu a na kruzích pod očima by se vám mohly houpat opice? Pak vaše oční okolí potřebuje vzpruhu! Dopřejte mu ji v podobě skvělého kávového séra domácí výroby, které opravdu funguje.

Článek

Volá vaše oční okolí po okamžité pomoci? Chcete mu vrátit vláhu a mladistvější výraz? Není nic jednoduššího než si dopřát hodně spánku, téměř žádný stres a zdravou stravu. Už jste to zkoušely, a nic nepomáhá? Pak si pojďte vyrobit vlastní kávové sérum, které vašemu očnímu okolí dodá vše, co mu chybí. A navíc bez přidané chemie – to sice trochu zpomalí samotný proces působení, ale výsledky jsou skutečně znatelné (otestovali jsme na vlastní kůži a potvrzujeme).

Co budete na výrobu potřebovat? Pouhé dvě ingredience: mandlový olej (skvěle funguje na omlazení pleti i jako zmizík na pigmentové skrvny) a kávu (výtažky z ní zase dokážou pokožku doslova probudit k životu). A jak kávové sérum používat? Stačí nanést pár kapek před spaním na odlíčené oční okolí. Jestliže si chcete dopřát intenzivní péči, menší množství séra můžete aplikovat i ráno na čistou, ještě nenalíčenou pleť. A výsledky? Na ty se můžete těšit už po čtrnácti dnech používání. Přejeme mnoho úspěchů při výrobě.

Máte vlastní trik, jak se zbavit otoků pod očima?

Reklama

Související témata:

Načítám