Hlavní obsah

Odvážný jarní trend: Metalické odlesky bodují!

Foto: Jakub Jurdič

Metalické barvy budou jedním z hlavních módních trendů letošního jaraFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Metalická horečka vrcholí! V módním světě se nesvádí boje jen o zlato, ale i o stříbro nebo bronz. Jedním z hlavních trendů jara totiž budou kovové odlesky. Jak je můžete stylově zakomponovat do šatníku?

Článek

Metalické odlesky dávají výrazu „zazářit“ hlubší význam. A rozhodně to není trend, který by byl mimo módní mola nepoužitelný. Top s kovovým efektem bude na party jako dělaný, v metalických teniskách můžete pro změnu pohodlně běhat celé dny. Blýskavým trendem vás provede stylistka Eliška.

Zlato nebo stříbro? Obojí!

Že se nemůžete rozhodnout, jestli se přiklonit ke zlatu nebo stříbru? Zkuste jejich mix! Pokud chcete oba kovy sjednotit, volte od každého dva zástupce nebo vsaďte na větší metalické plochy. Tip pro odvážné – porozhlédněte se po kalhotách s odlesky nebo (a) stříbrných lodičkách. Zlato mohou zastoupit široké náramky a psaníčko.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (Liu Jo, 6000 Kč), top (Pull&Bear, 349 Kč), psaníčko (Aldo, 1199 Kč), náramky (Bijou Brigitte, 289 Kč/kus), lodičky (Högl, 3999 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Oslepující sukně

Odlesky bude házet i sukně posetá drobnými flitry. Perfektně ji odlehčí džínová košile zastrčená do sukně. Opatřit ji můžete ještě náhrdelníkem. Je jen na vás, jestli necháte náhrdelník vykukovat z porozepnuté košile nebo košili zapnete až ke krku a šperk přicvaknete pod límeček. Nebojte se přidat další barevné akcenty jako je modré psaníčko nebo žluté lodičky.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (Lindex, 899 Kč), džínová košile (Reserved, 599 Kč), kabelka (Barbora Fialová, 850 Kč), lodičky (Aldo, 1799 Kč), náhrdelník (Lindex, 399 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Módní zkrácená délka

Máte ho? Tak ho ukažte! Pokud se můžete pochlubit plochým bříškem, zaměřte se na metalické zkrácené topy. Těm svědčí především oblečení se zvýšeným pasem, díky kterému vykukuje jen část bříška a celek tak nepůsobí vulgárně. Stylovým parťákem krátkých topů jsou třeba široké palazzo kalhoty. Jsou na vás příliš nápadné? Vyměňte je za pouzdrovou sukni do pasu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (Mango, 1199 Kč), top (Zara, 699 Kč), boty (Aldo, 1999 Kč), prsteny (Bijou Brigitte, 220 Kč a 289 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Trendy dvojka – šaty + tenisky

Pokud nefandíte vysokým podpatkům, budete nadšené. Trendům totiž vévodí stylové tenisky na všechny způsoby, které můžete klidně obout i k šatům. Zapomeňte na sportovní „sálkovky“ a pořiďte si výstavní tenisky. Na těch našich se objevuje mix zlata, stříbra a bronzu. Skvěle vypadá i kombinace zlaté a bílé.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Iveta Pecuchová, Czech Labels & Friends, 6490 Kč), tenisky (Michael Kors, Leiser, 6490 Kč), kabelka (Ralph Lauren, Beltissimo, 4690 Kč), prsten (Bijou Brigitte, 249 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Večerní varianta jinak

A na závěr jeden odvážný večírkový tip. Pakliže jste módním odleskům propadly naplno, nedržte se při zemi a užijte si je ve velkém – doslova. Objemnou sukni do pasu stylistka doplnila krémovým topem a výrazným náhrdelníkem. Originální kombinaci podtrhávají i boty s platformou.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (Barbora Fialová, 1990 Kč), top (Zara, 699 Kč), ekologické psaníčko (Candy kabelky, 990 Kč), náhrdelník (Zara, 699 Kč), boty (Zara, 999 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si nové trendy, líčení i roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám