Hlavní obsah

Odvážný muž se ptá: Co bych měl dělat, kdyby se ze mě stala žena?

Foto: THINKSTOCK

Co by tomu asi pánové řekli, kdyby se ráno probudili a vypadali takhle?Foto: THINKSTOCK

Reklama

Co bych měl dělat, kdybych se ráno probudil a byla ze mě žena? Na to se zeptal jeden muž na diskusním fóru a strhl doslova lavinu, dostal tisíce odpovědí. Co se dozvěděl? Co mu ženy poradily?

Článek

Nebyl to žádný záměr, prostě jen taková legrácka, bezvýznamná otázka pro pobavení. Jenže jakmile se dotaz „Co bych měl dělat, kdybych se ráno probudil a zázrakem ze mě byla žena?“ objevil na internetovém diskusním fóru AskReddit, kde ho zveřejnil muž s přezdívkou tallguy49, rady začaly přibývat bleskovou rychlostí. Tallguy49 ho vyvěsil v úterý odpoledne a ve středu ráno měl už více než devět tisíc reakcí!

Rady všeho druhu

Odpovědi a rady se týkaly všeho možného, ale je pravda, že většina z nich se týkala sexu, lásky, ženského poprsí, menstruace a vzhledu. A většina z nich se jich nesla v úsměvném duchu, i když byly míněny vážně. „Počítej s tím, že v botách, ve kterých odejdeš, musíš také dojít domů. Takže jestli vyrážíš v ne příliš pohodlných střevíčkách, přibal si do kabelky náhradní pohodlné botky. Tvoje nohy ti za to ve čtyři ráno po večírku poděkují,“ radila uživatelka s přezdívkou Dearness306.

Jiná žena se snažila ušetřit ptajícímu se muži peníze. „Šetři své peníze a pořiď si obyčejné mužské žiletky. Sice nejsou růžové a navoněné, zato jsou levnější a fungují úplně stejně,“ radila.

Foto: THINKSTOCK

Byl to jen ve vtipu myšlený dotaz, ale strhl lavinu. A muži se toho dost dozvěděliFoto: THINKSTOCK

A co ještě?

Záplavu rad a odpovědí pak lze v podstatě rozdělit do čtyř základních kategorií – móda, krása, sex a životní styl. A tohle je výběr několika originálních odpovědí z jednotlivých oblastí.

Móda

  • Choď oblečen módně či prakticky a pohodlně. Zvol si jednu možnost, obojí mít nelze!
  • Líbí se ti všechny ty zářivé barevné podprsenky? Super, budou ti krásně prosvítat pod každým tričkem!
  • Kalhoty na jógu jsou jediné kalhoty, které ti budou vždy a všude sedět, jak mají.
  • Voděodolná řasenka? Rozhodně! Bez ní budeš mít černé šmouhy po celém obličeji a nose.
  • Jestliže objevíš odstín rtěnky, který ti dokonale vyhovuje, nebo podprsenku, co ti skvěle sedí, skup je všechny, které mají na skladě, protože příští týden je nejspíš přestanou vyrábět.
  • Nekupuj si levná holítka, tvoje kotníky ti budou vděčné!

Sex

  • To nejsou tvoje vnitřní orgány, co se tě snaží zničit. Jen menstruační křeče.
  • Budeš teď mít asi složitější dosahovat orgasmu. To je v pohodě, jen potřebuješ zjistit, co na tebe funguje.
  • Jestli se ti zpozdila menstruace a začínáš panikařit, vezmi si bílé, své nejoblíbenější a nejdražší spodní kalhotky, než se naděješ, budeš mít úplně jiný důvod k panice.
Foto: THINKSTOCK

Jak se oblékat, jak si užívat sex, jak přežít menstruaci a podobně. V tom všem tázajícímu se muži ženy radilyFoto: THINKSTOCK

Život

  • Hraj si s prsy. Je to jen taková zábava, když jsou tvoje.
  • Dětské vlhčené ubrousky jsou teď tvůj nejlepší přítel. Měj u sebe pořád nějaké!
  • Může to vypadat zvláštně, ale pravidelně si kartáčuj vlasy.

Má to i výhody

Z většiny odpovědí vyplývá, že být ženou není vůbec jednoduché. „Z toho, co jsem se tu dočetl, usuzuji jediné. Kdybych se náhodou ráno probudil a byla ze mě žena, zavřu se doma, stočím se do klubíčka a budu brečet, dokud ze mě zase nebude muž,“ poznamenal jeden z diskutujících z řad mužů.

Ale dámy našly na svém pohlaví i pozitiva. V ženském těle prý bude moci muž konečně beztrestně plakat, kdykoli se mu zachce, aniž by ho někdo posuzoval jako měkotu. Navíc na baru se většinou najde někdo, kdo vás na drink pozve. A co teprve, až zjistí, jak dokonale pohodlné jsou legíny!

A co byste tomu muži poradily vy?

Reklama

Načítám