Hlavní obsah

Vlasy jako Jennifer Lopez: Naučte se 2 účesy, které napodobuje celý svět

 

Co se týče účesů, hollywoodská hvězda Jennifer Lopez (48) prostě umí – každý její vlasový styling napodobuje celý svět. A není divu: jsou jednoduché a skutečně slušivé. Tak se pojďte učesat jako ona!

Článek

Ať už jde z fitka, z nákupů, nebo kráčí po červeném koberci, vždy vypadá dokonale a upraveně. Řeč je o herečce a zpěvačce J.Lo, která se svým dokonalým glamour lookem kraluje v Hollywoodu už několik let a leckterá mladší kolegyně by jí mohla závidět vždycky perfektní vlasy. Na rozdíl od nevybouřených hvězdiček totiž Jennifer moc dobře ví, co jí sluší, nepotrpí si na aktuální (a pomíjivé) trendy a její kadeřník se bezpečně vyzná v tom, co může a na co nesmí ani pomyslet.

Kdo by nechtěl vypadat také tak skvěle? Proto jsme se rozhodli předvést vám dva perfektní účesy podle této star – nejsou vůbec těžké.

Děkujeme salonu James Blond za poskytnutí prostoru k natáčení. Milešovská 6, Praha 3; www.jamesblond.cz

Staňte se Tváří Proženy.cz právě vy!

Láká vás svět modelingu, ale nejste si jistá, že byste uspěla? Je vám 20 let a výše a okolí vás přesvědčuje, že jste pohledná? Neváhejte a zkuste se stát Tváří Proženy.cz! Stačí, když zašlete na adresu tvarprozeny@firma.seznam.cz fotografii, stručný životopis a krátký průvodní dopis, kde nám napíšete, proč se chcete soutěže zúčastnit, a to do 31. 10. 2017. Z přihlášených fotografií pak porota složená ze zástupců redakce Proženy.cz a partnera projektu agentury Czechoslovak Models vybere finalistky a jejich fotografie zveřejní na webu Proženy.cz. O vítězce soutěže budou hlasovat čtenářky a čtenáři tohoto webu (podrobná pravidla soutěže najdete zde).

Vítězka bude vyhlášena na konci listopadu 2017 a zúčastní se gala večeru pořádaného Czechoslovak Models. Tři nejúspěšnější soutěžící krom toho obdrží i ceny od značky Rowenta – vítězka se může těšit na automatickou kulmu So Curls, druhá dáma v pořadí pak na Fashion Stylist styler 3 v 1 a třetí si odnese žehlící kartáč Straightening Brush. V následujícím období pak s výherkyní redakce nafotí módní fotoeditorial, který bude rovněž publikován na webu Proženy.cz. Dámy, do toho!

Jak se vám líbí učesy podle J.Lo? 

Reklama