Hlavní obsah

Okopírujte líčení hvězd: Elegantní jako Kylie Minogue nebo divoké jako Gigi Hadid?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také se vám občas stane, že chcete vyzkoušet nějaké nové líčení, ale stále vás nic převratného nenapadá? Zkuste se inspirovat slavnými kráskami. Vybrali jsme pro vás mladé divoké líčení podle Gigi Hadid (22) a elegantní a přirozený make-up podle Kylie Minogue (49). Jaké vás bude bavit víc?

Článek

I když slavné krasavice mění svoji barvu vlasů, rtů i obočí stejně jako ponožky, tyto dvě hvězdy mají éru experimentů za sebou a vystačí si jen s kvalitně provedeným make-upem. Ano, řeč je o Kylie Minogue a Gigi Hadid, které sice od sebe dělí nějaká ta řádka let, ale obě jsou věrné své barvě vlasů a co se týče líčení, patří k opravdovým profíkům, kteří vědí, co jim sluší.

A právě proto jsme se těmito celebritami nechali inspirovat i my a povolali jsme vizážistku Soňu Šajdákovou, aby nám na modelce předvedla hned dvojí podobné líčení. Jedno velmi přirozené v tělových odstínech, které určitě využijete do práce nebo přes den, a jedno zase divoké a nespoutané, se kterým (i přes počáteční rozpaky) zazáříte na party nebo na večerním rande. Je jen na vás, jaké si vyberete, jedno je však jasné. Obojí vás bude hodně bavit.

Děkujeme za poskytnutí prostor pro natáčení Menhouse Lounge, Soukenická 1196/11, Praha 1, 110 00, menhouse.eu.

Je nám jasné, že vítězí přirozenost nad extravagancí, ale kdo vyzkouší divoké líčení podle Gigi?

Reklama

Načítám