Hlavní obsah

Orální sex: 4 způsoby, jak se vyhnout polykání

Foto: thinkstock

Muži touží po tom, aby je partnerky přijímaly se vším všudyFoto: thinkstock

Reklama

Muži mají nespočet fíglů na to, aby jejich ženy polykaly. Nesnášíte to? Pak vyzkoušejte 4 tipy, díky kterým se do vašeho žaludku nedostane ani mililitr jeho šťávy, ale přitom partner zůstane spokojený!

Článek

Co si budeme nalhávat, sperma nechutná a nikdy nechutnalo úplně všem. I když sexuologové i samotní pánové říkají, že jeho plivání drsnější polovičky pohoršuje, (viz článek Co muži očekávají od orálního sexu?), někdy se tomu opravdu vyhnout nedá. Jenže i tak mnozí muži nepovažují ne za odpověď a touží zkusit, jaké to je být partnerkou přijmutý se vším všudy. A tak je na ženy vyvíjen nátlak.

Muži mužům: Nastříkej jí to do nosu!

Pánské magazíny nešetří radami, „jak si naučit ženu, aby polykala“. Mezi top nejlepšími tipy vede samozřejmě ta o výživě, kdy se nedoporučuje jíst červené maso a česnek kvůli hořkosti spermatu, pít alkohol a kávu a kouřit. Ba naopak je rozšířenou radou pojídání ananasu, skořice a celeru. Když prý ani tohle nezabere, na řadě je trochu brutálnější krok – vyřazení chuťových pohárků z činnosti. To se dělá tak, že se penis zarazí co nejvíc do hrdla, aby se sperma dostalo přímo do krku. A dokonce na jednom diskusním fóru si pánové navzájem radí, aby sperma stříkali svým partnerkám do nosu, neboť jeho konzistence je s rýmou podobná, takže při polykání se rozdíl smaže… Achich ouvej.

Je sice pravdou, že na chuť spermatu je nutné si zvyknout jako na polykání ústřic nebo pojídání oliv, jak říká britská sexuoložka Catherine Blanc, ale že by až takovým násilným způsobem…? To si radši vezměte příklad z rčení o vlku, který se nažral, a přitom koza zůstala celá. Naučte se finty, jak ho uspokojit ústy, ale přitom nespolknout ani mililitr spermatu.

Hlavní úkol: Rozpoznat čas, kdy se schyluje k ejakulaci

Když se partner blíží k vyvrcholení, poznáte tak, že penis začne silně tepat a mírně sebou cuká. Spolehlivým ukazatelem orgasmu jsou i varlata. Když je rukou lehce sevřete, těsně před výstřikem jsou jakoby stáhnutá do útrob. Někdo úplně nehybně strne, jiný začne přirážet tvrději. Vaše pozorovací schopnosti brzy odhalí, jak se věci mají.

Foto: thinkstock

V sexu má jít vždy o oboustranné potěšení. Takže co nevyhovuje oběma, je třeba z praktik vyřadit.Foto: thinkstock

4 tipy, jak nepolykat

1. Vsunutí špičky jazyka pod penis

Paul Joannides, autor skvělé knihy Sex je umět, chtít a vědět, doporučuje následující postup takzvané sublinguální ejakulace: „Jakmile vycítíte, že se váš milý blíží rychle k vyvrcholení, zakryjte mu žalud spodní stranou jazyka, aby ejakulát nezaútočil přímo na chuťové buňky na jeho svrchní polovině. A jestli přitom pevně obemknete rty rýhu těsně pod žaludem, většina mužů rozdíl v pocitech vůbec nezaznamená a váš trik neodhalí.“

Jak si tak necháte sperma kropit pod jazyk, určitě budete přemýšlet, co pak s ním. Užívejte si, jak samovolně vytéká z úst na váš hrudník. A blaženě ho roztírejte. 

2. Nasměrování střelby mimo palebnou linii

Pár vteřin před óčkem partnera dokončete lízáním a sáním v oblasti pod žaludem, která se nazývá frenulum. Rty tak hýčkají nejcitlivější část pohlavního údu, protějšek ejakuluje na vlastní břicho a všichni jsou spokojení. Můžete navíc rukou stimulovat varlata nebo kořen penisu.

„Moje manželka to dělá přesně tímhle způsobem, a já bych přísahal, že po celou dobu má můj penis v puse. Viděl jsem, jak hladí horní část penisu, spodní líbá ústy a dýchá na ni. Druhou rukou mi dráždí varlata. Když mám orgasmus, pocitově se to rovná tomu, jako bych jí stříkal přímo do pusy,“ říká čtenář s přezdívkou Leon.

3. Hra na obdobu stylu bukkake (pro nefalšované labužnice a otrlé)

Bukkake je skupinová sexuální praktika, kdy muži masturbují nad ženou a následně ejakulují na její tělo, zpravidla na obličej a ústa. I když to pravděpodobně není styl milování, který by člověk každý den vyhledával, pozměněný základ ujde. Ale musíte počítat se slepenými vlasy, možná i s pálením očí, když je nezavřete včas.

Postup: Poklekněte „ke zdroji“, sajte, líbejte, vytvářejte podtlak (rady, co vše se dá dělat, najdete zde), a až se bude cukat, rukou mu stiskněte kořen penisu, vytáhněte ho z úst a namiřte na svůj obličej. Můžete ještě napodobovat gesto, že „chytáte“ kapičky spermatu na svůj jazyk. (Ten se vždycky dá smočit a omýt ve skleničce s pitím tak, aby to nikoho neurazilo.)

4. Vytvoření komůrky

Sevřít pulzující penis do dlaně, aby měl pocit, že vězí hluboko v pochvě. To je jeden ze způsobů, jak mu dopřát příjemné pocity i bez sání do samotného konce. 

Závěrem je nutné zmínit i to, že jestli máte k této praktice přetrvávající odpor, nikdy a nikdo by vás do ní neměl nutit. Mělo by jít o oboustranné potěšení, nikoli trest. Proto jestli polykat nechcete, partnerovi to řekněte!

Znáte ještě nějaký jiný způsob, jak partnera neurazit pliváním, a tak trochu obejít jeho přání o polykání?

Reklama

Načítám