Hlavní obsah

Ordinace je zpátky! Adamovská zuří!

Foto: Archiv TV Nova

Běla Valšíková nemá nového doktora rádaFoto: Archiv TV Nova

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už dnes večer se na televizní obrazovky vrátí novácký seriál Ordinace v růžové zahradě2. V prvním letošním díle Jedeme v tom společně se seznámíme s novou posilou kamenického týmu lékařů! Koho si získá sexy mladičký doktor Robert Šambera? Dostane i vás?

Článek

Robert Šambera, kterého ztvárnil západočeský mladičký herec Petr Konáš, snad nemá vůbec žádnou chybu. Je inteligentní, cílevědomý, až neuvěřitelně pilný a přitom nadaný a šarmantní lékař. Kdo ho jednou pozná, ihned si ho zamiluje. Tedy, vlastně ne úplně každý…

Robert vyrůstal bez otce a je silně fixovaný na matčina někdejšího přítele Eduarda Valšíka. Z toho není tak úplně nadšená Běla Valšíková (Zlata Adamovská), která kvůli jeho příchodu doslova zuří. Eduard v Robertovi ale vidí svého pokračovatele a nástupce.

Nikdo nemůže být dokonalý, ani sebevíce inteligentní Robert Šambera. A tak i jeho čeká kruté vystřízlivění, které ho v kamenické nemocnici čeká při prvním setkání se samostatným životem. Posuďte samy! Už dnes večer ve 20.00 hodin na TV Nova.

Reklama

Související témata:

Načítám