Hlavní obsah

Oslavte den ženského vyvrcholení! Se čtyřmi dokonalými hračkami na sex

Foto: Profimedia

Oslavte s námi Mezinárodní den ženského orgasmu i vyFoto: Profimedia

Reklama

Sexy pomůcka inspirovaná prsty milence? Hračka, která nabízí nekontrolovatelné potěšení? Takového mazlíka nepustíte z ruky. Stejně jako další tři pomůcky, které ve vteřině podpoří vaši kreativitu!

Článek

Erotické pomůcky buď milujete, nebo nenávidíte. Pokud pro vás platí první verze, pravděpodobně s nadšením uvítáte moderní vychytávky, které maximálně zpestří váš milostný život. V případě druhé varianty možná změníte názor. To až zjistíte, co umí Lelo Ina Wave.

1. Jako prsty…

Masírování bodu G krouživými pohyby prstů patří k pomyslným základům milostného života. Totiž, kam nemůže penis, dostanou se prsty. A přesně to si řekli ve společnosti Lelo. Právě ta uvedla na trh model vibrátoru s názvem Ina Wave. (Doporučená cena 4299 korun.) Co umí?

V klíně se pohybuje velmi zdatně – stejně jako ukazováček partnera. Deset vibrací, pět tlačítek, vodotěsnost, výdrž integrovaného akumulátoru zhruba dvě hodiny na jedno nabití.

Dá se říct, že tohle je pomůcka, se kterou se dá stylově oslavit významná událost, která připadá právě na dnešek 8. srpna. Jedná se o Mezinárodní den ženského orgasmu, jenž byl poprvé zapsán v horkokrevné Brazílii. Oslavíte ho něčím levnějším, než je erotická pomůcka za čtyři tisíce? Tak to se vám bude líbit další tip…

Foto: Archiv

Slastný bod G, také máte rády, když se toho vašeho partner dotýká?Foto: Archiv

2. Nezkrotná vášeň na třetí

Dobrodružství, chlípnost, nevšednost a doslova trojitý zásah. Přesně tyhle atributy charakterizují vibrátor LoveLife Adventure Vibe od OhMibod. V čem je výjimečný? Začíná to u neobvyklého „třícípého“ vzhledu. Jedna jeho část je zaměřena na vaginu, druhá na klitoris a ta tření na anální oblast, přičemž souhra všech těchto koncovek vypadá následovně…

Výčnělky s číslem dvě a tři dráždí příslušné oblasti pouze povrchově, tedy něžně. A co dál? Ergonomický tvar dokonale padne do ruky, sedm vibračních programů a šest úrovní intenzity přesvědčí každého, že nabíjení trvající dvě a půl hodiny (klidně v autě nebo přes notebook) doopravdy stojí za to. Však právě v tomto případě dokonale platí poměr kvality a ceny. Vibrátor připomínající banán se slupkami vyjde zhruba na 1601 korun.

Na tenhle typ hraček vás neužije, protože patříte mezi vyznavače klitoridálního nebo prsního dráždění? V tom případě vás nadchne Orna. Kdo nebo co je to?

Foto: Archiv

Nechte se hýčkat rovnou na třech místech...Foto: Archiv

3. Ty nejlepší kleště ze všech

Hračka, kterou milují všechny poštěváčky a hrudníky, se jmenuje Orna a pochází ze stáje výrobce BOOM. Je skvělá, protože je na (dvě) „áčkové“ baterky. Že je to krok zpátky v čase? Omyl. Absence kabelů a elektřiny tuto vychytávku předurčuje k cestování i domácímu laškování, které nepodléhá konvencím. Deset různých režimů se ovládá jedním tlačítkem, a hlavně ta úžasná myšlenka…

Bradavka nebo klitoris se „zachytí“ v prostoru „rozvětvené jehlice“, a už to jede. Stimulace těchto oblastí je intenzivní a smyslná. Chcete taky? Připravte si asi 1099 korun a víc už neřešte vůbec nic. Indikátor stavu baterií vás ve štychu nenechá.

Ale to ani další, celkem nenápadná pomůcka s trochu podobnými funkcemi, která se skvěle hodí pro významný den spojený se ženským orgasmem.

Foto: Archiv

Tuhle hračku si zamilují i vaše ňadraFoto: Archiv

4. Krása v jednoduchosti

Ladné tvary, čistý design, výtečný výkon. To je Ovo T2 neboli vibrátor na klitoris (a bradavky), který, ač má pět režimů vibrací, není hlučný. Ovladač a podsvícená tlačítka se hodí pro laškování třeba na zahradě. Totiž, jako univerzální masér všeho, co se naskytne, je k nezaplacení. Konkrétně v číslech to znamená 499 korun za pořádnou zábavu – a to opravdu není velká investice.

Foto: Archiv

Když chcete kdekoli, je tu Ovo T2Foto: Archiv

Tak co, jaké hračce dáte přednost? A oslavíte Mezinárodní den ženského orgasmu?

Reklama

Související témata:

Načítám