Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

V indonésii je zcela běžné míchat ovoce a zeleninu dohromady, zkuste to také a pochutnáte si.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks meruněk
  • 2 ks broskví
  • 8 ks cherry rajčat
  • 2 lžíce slunečnicových semínek
  • 120 g hroznového vína
  • 1 snítka čerstvé bazalky
Neobsahuje alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Meruňky, broskve a hroznové víno pokrájejte na malé kousky, rajčátka na půlky. Vše promíchejte s nasekanou bazalkou. Podávejte v pohárcích posypané slunečnicovými semínky.

Načítám